underbara helg

Har varit i Härnösand i helgen och inte haft med mig datorn så därför blev det inget bloggande. Nu har jag kommit hem igen och nyss varit ute och promenerad med Mysak i regnet.. Vi sprang hela vägen hem för att det började vräka ner.. Åskar gör det också.. Mysigt :)

Har haft en helt underbar helg i Hsand tillsammans med M,, var ute vid havet en sväng på fredagen och myste på klipporna, sen kräktes jag och efter det mådde jag bra igen.. :P jävla mage :P
Vi hade hyrt film också... men vi såg den aldrig.. fanns liksom inte tid till det utan jag såg den själv i dag ist innan jag åkte hem.. Helt okej.. Flood hette den..

Hann även med att säga hej till Mattias och Mathias på lördagen, det var trevligt. Tyvärr jobbade Anna hela helgen så hann inte träffa henne, och sen är det liksom inte så många som är kvar i hsand.. många som är hemma i sina hometowns... Men nästa helg då blir det party party with the girls =) och även syrran och hennes kompis som ska med och röja på stadsfesten =)  Längtar redan till nästa helg! hoppas veckan går fort fort fort så jag får åka tillbaks! Saknar redan!

Nu ska jag lägga mig på soffan och titta lite på that 70s show tror jag.. var tänkt att jag å pappa skulle ut med båten och fiska men vet itne om det blir av pga regnet... kanske.. :)

<3 /M

Kommentarer
Postat av: anna

jag ser också fram emot nästa helg, jättekul att du kommer hit!! inte tid med film, mhm... massa kramar!

2008-07-13 @ 20:46:33
Postat av: Benny

I told you...

2008-07-15 @ 22:15:14
URL: http://minsviniga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0