Ny telefon - igen

Åkte in till Nordstan idag och bytte ut min telefon. Jag pallar helt enkelt inte touch screen. Får damp :P
Det blev en rosa sony ericsson w595 ist. Ser ut så här. fast rosa :P

 

 

Känns mycket bättre nu! :)

 

Igår kväll var jag hos Emmelie, vi hyrde filmm - Fast and the Furius, den var bra faktiskt för att vara en uppföljare, men det är väl bara för att jag typ älskar Vin Diesel som jag tyckte det :P

Busade även med Bob Hund och för er som har undrat. Så här ser han ut :)

 


Bob Hund


Bob tycker om att slickas och bitas i ansiktet. Jag och Emmelie tycker att det är mindre kul :P



Nu ska jag läsa lite om små barns etik. Wish me luck :P


Shopping med Emmelie

Idag mötte jag upp Emmelie på stan för lite shopping. Det började med att vi tillbringade nästan en timme inne på Telenor för att jag införskaffade mig i en ny telefon. En Touch Diamond blev det.

Fast jag vet inte om jag vill ha den. Får se om jag lär mig den eller om jag åker in och byter den mot en gammal hederlig Sony Ericsson ist på måndag :P Just nu blir jag mest bara arg på den hela tiden :P

Annars har jag shoppat detta:


Skjorta, halva priset på Carlings, Pösiga miss sixty jeans från Carlings,
Grå tröja, 3pack hipsters & lila tröja från H&M och Nike skor från Eurosko.

Nu kommer snart Emmelie och hämtar mig, ska tillbringa lördagkvällen med henne och Bob. :) Ska försöka ta lite bilder på honom ikväll så ni får se hur söt han är :)

Hoppas alla har en bra helg :) Kramar!

Fredagslyx

Jag kände att jag var tvungen att lyxa till det lite ikväll så jag köpte räkor, skagenröra och rostmackor på Willys på vägen hem. Ser det inte väldigt mumsigt ut? =)




Har haft min första sånglektion idag med Gunnar. Det gick bra trots att jag inte har sjungit på länge. Han tycker jag har fin röst och frågade mig om jag inte ska söka till operaprogrammet ;P Däremot sa han att det är ju bra att ha en pedagogutbildning också. :)

En liten tråkig sak är att Felix åkte ur idol idag. Precis innan kvalet. Jag som hade hoppats att få se han på fredagarna framöver :P Men syrran berättade att han ev ska turnera med Ladies night eller vad det nu var. Däremot gick ju Erika Selin från Dorotea vidare till kvalet. Jag har tävlat mot henne en gång i Schlagerstjärnan i Sundsvall.. Lite coolt tycker jag ;P Har bild på henne i ett av mina fotoalbum :P

Ne nu ska jag inte svamla mer. Imorn ska jag shoppa med Emmelie! :)

CHAPPY!

Oohhh att pengar kan göra en så lycklig! Trodde jag skulle ha ca 2000 kvar efter alla räkningar och så.. men så visade det sig att jag får 10 500 kr i lön!!! Oh my GOD vad glad jag blev!! :D ca 18000 kr till mig denna månad alltså. Men måste försöka spara lite, vet ju att det inte ens kommer vara hälften nästa månad..

Trodde också att jag skulle få skriva att jag var glad för att MODO vann idag.. Men dom förlorade. 2-4 mot Frölunda. Snacka om att Jenny kommer mobbas imorn på skolan ;P Det som började så bra med Foppa-mål efter 5 minuter.. Men sen gick det väl utför antar jag..

Hoppas alla haft det bra idag :) kramar

Powerwalking!

Ja nu har mitt nya liv förhoppningsvis börjat :P Har nu i dagarna 2 varit ute och gått i 45 min - 1h med min klasskompis Emelie som nästan bor granne med mig. När jag har kommit hem har jag gjort sit-ups å armhävningar och sånt.. Känner mig duktig! Ska se hur mkt det kostar att gå med i friskis&svettis å kolla om dom har typ body pump eller nåt liknande där. Hoppas jag kan hålla i detta för nu är det dags att face-a problemet: Mina kläder krymper? Eller är det något annat? :P

Annars har jag det bra, saknar Micke och vänner och familj, lite ensamt på kvällarna är det allt. Men skolan går framåt, har haft VFU-info idag och fått önska vart vi ska vara och så... Däremot har dom gjort en miss på mig så jag får inte vara där det är tänkt att jag ska vara denna gången, men förhoppningsvis fixar det sig till våren. :) Det är ju bara 1 ½ veckas VFU så det gör inte så mycket.

Kramar till er alla! :)

Steda steda...

...Varje freda åsså varje jul. För det tycker jag är kul! Men aldrig mörda på en lörda för det verkar skumt. Och det tycker jag är dumt! :P

Stora städaredagen idag alltså. Har kommit på att det enda som är positivt när man städar är att man ser att det går framåt. Det gör att man orkar fortsätta, för det är ju sååå tråkigt! Tycker Micke ska komma ner så det blir lite ordning på mig så det inte blir så här stökigt. Han är ju lite pedant av sig (vilket jag absolut inte är :P ) så då brukar det aldrig riktigt bli så här stökigt som det är nu. :P

Annars är väl allt hyfsat här nere. Fortfarande inte frisk. Snuvan vill inte ge med sig och jag hostar varje morgon och kväll.

Igår kom Emmelie och hämtade mig också åkte hon jag å Pär och hyrde film. Vi såg nya Wallander och He's just not that in to you. Kommer inte ihåg vad den heter på svenska. Men båda filmerna var bra och det var en trevlig kväll. Förutom att vi tyckte att det luktade hundbajs i lägenheten, men vi hittade inget. Vi tror att Bob Hund är den skyldiga men efter ett tag så försvann lukten.. Bob var helt tokig igår och kom och klängde och la sig i mitt knä å skulle slickas och bitas och busa hela tiden. Han är allt bra söt han :)

Men nu kallar städningen igen! Have a nice friday everybody! och GRATTIS till Ida som fyller år idag :)

lite bilder från helgen :)

Här kommer några bilder från helgen som tillbringades i Sollefteå. :)

Emma leker med näsdropparna


Hon är så stor nu så nu kan hon ställa sig upp med hjälp av mammas fötter :P


Micke och Emma busar :)


Ja, jag tog tydligen inte så många bilder...
Måste bara berätta att min gamla sångelev Felix Marguiles gick vidare till Stockholm i idol :D Det tycker jag var kul :)
Fortfarande förkyld. Inte kul. Vill bli frisk nu!

Ett nytt barn har kommit till världen :)

I natt klockan 03.49 föddes äntligen Rebeccas lilla son.

Ett STORT GRATTIS till henne och hennes Robin.

Vet att ni mår bra och det glädjer mig :)

kolla in hennes jättesöta blogg på http://bekkiis.dinstudio.se

 

 

Annars sitter jag här med plugg, plugg och plugg. Men det känns nu, när jag äntligen har skrivit min första uppgift, som att det kommer att gå. :)

Bilder från helgen kommer så småningom. Mest bilder på Emma tror jag :P


I'm in Norrland

Det var det busiga jag höll på med förut :P Jag satt på tåget upp mot sundsvall.. Och sen hämtade Micke mig där och vi åkte och överraskade min kära lilla familj. Dom blev ganska paffa ska ni veta :)
Får se om jag hinner med att träffa vänenrna i härnösand. Det vore trevligt :) Vad gör ni på söndag?
kramar från mig

busiga jag

Just nu håller jag på att göra något väldigt busigt.
Mer tänker jag inte berätta utan ni får veta ikväll :)


Part one almost done!

Ja det börjar ta sig i min lilla lägenhet. Vardagsrummet/sovrummet är nästan klart. Köpte en bokhylla på ikea igår och fyllde den med dvder och böcker. Tänkte att ni äntligen skulle få se hur det ser ut :) Fast som sagt är det inte klart, nån tavla till som ska upp och så.. Köket är förtillfället en avlastningsplats för kartonger och div. grejor jag inte kan bära ner i källaren än eftersom jag inte har skaffat mig något hänglås, så det får ni vänta med att beskåda :)



Annars är allt bra. Har blivit lite förkyld men det är inte så farligt (peppar peppar). Skolan har kommit igång på allvar och det är massor att läsa och föreläsning hit och seminarie dit. Men förhoppningsvis ska det väl gå bra. Vi ska ut på 2 veckors VFU i oktober också då jag ska vara i Torslanda. Har inte fått vilken skola lr klass jag ska vara i men det blir nog bra. :)
Nu ska jag vila lite. Tycker att jag är värd det efter allt städande jag nyss har sysslat med. :P
Senare ikväll blir det Idol och lyxfällan. Sweet :)

Hoppas alla har det bra där hemma :) kramar 

underbara helg :)

Älsklingen kom i fredags och det var verkligen något jag hade längtat efter! Vi har haft en mycket bra helg och nu har han åkt hem :( Lämnade honom på nils ericsson 10 i 5 idag. Vi har hunnit med ganska mycket. Micke har fått halvt panik inne i Nordstan för att det var så mycket folk och igår var vi på filmpalatset och såg på Beck. Vi firade ju våran 1årsdag igår så vi var ju tvugna att göra något roligt. Gjorde även en mycket god middag av fläskfilé, pommes och bea och Massa sallad :)

I lördags var vi även en sväng på Universeum. Här är lite bilder :)


Micke känner på is


Vi

 
Öring och grön mamba


Micke är en astronaut :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Kommer att ha sjukt mycket i skolan dom närmaste veckorna. Läsa läsa läsa. Men vi har fått schema iaf och i vilken ordning vi ska läsa böckerna och så så det ska nog gå bra hoppas jag :)

Imorn ska jag och Emmelie och kanske Pär åka på IKEA och jag ska köpa mig en skrivare och ett regnställ. Kanske även ett par nya skor eftersom alla par jag har INTE är vattentäta. Har varit på nollning idag och jag blev helt dyngsur om fötterna igen så jag höll på att frysa ihjäl. Blev en lång varm dusch när jag kom hem :) Avslutar med en bild på snyggaste nollegruppen :) Vi alltså ;)


Vi hade gudfadertema idag med Don i mitten under paraplyet. Hittar ni mig? :)


Idag kommer han!!!

Idag är dagen med stort D! Idag kommer min älskling till Göteborg för att hälsa på mig under helgen! Som jag längtar! Klockan 18.00 är han på Landvetter och sen får han ta flygbussen in till stan där jag möter upp honom :D Inte många timmar kvar nu alltså! I'm so happy!

Krock

Älskling har krockat! och jag är inte där och kan hålla om honom! :( Tycker verkligen om att vara ifrån honom.
Som tur var gick det ganska bra den här gången. Han har bara lite huvudvärk och är lite stel i nacken. Han körde in i en bil som tydligen struntade i högerregeln. Dumt.
Men imorn kommer han till mig! Visserligen bara för helgen men jag längtar som en tok! Saknar honom så mycket!

Du är mitt allt Mikael! Jag älskar dig!

 ♥


Nolla

Yes. Jag är nu i 3 veckor framöver en nolla. Har precis kommit hem efter första dagen. Vi har haft "stadsvandring" där vi fick gå runt på massa stationer och lösa olika uppgifter. Bl.a. skattjakt och skapa finurliga aftonbladetrubriker :)
Tog inte så mycket bilder idag men kan bjuda på en bild på en av våra phaddrar som förövrigt kallas för "skåne" tillsammans med några nollor i min grupp som klättrade på en fontän :P



Är lite trött och orkar tyvärr itne skriva mer. Imorn ska jag på min första föreläsning som jag har fått höra ska vara bra :)
Hoppas alla mår bra! Kramar

RSS 2.0