födelsedagskläder

Sitter och tittar på VMfinalen i bandy mellan Sverige och Ryssland och kom på att jag skulle visa mina kära systrar vad det var jag fick av dom i födelsedagspresent ;)




Klänning & Scarf från Gina Tricot 199:- resp. 79:-

Guldörhängen som inte är med på bilden 49:-

Jeansjacka från Pepper (Vero Moda) 399:- fick jag köpa själv :P

Tack tack för dom fina presenterna ;)


Härliga helg :)

Ja helgen börjar återigen lida mot sitt slut och det gillas inte! Jag tycker mer om helger än vanliga dagar för då får man göra vad man vill ;P Igår var vi hos Jenny och Roger och tittade på hockey och spelade sällskapsspel. Modo-Frölunda, slutade 1-1 vilket var ett bra resultat för oss eftersom jag och Micke håller på Modo och Jenny och Roger håller på Frölunda :P Vi åt pizza och pizzasallad som var God! Ingen äcklig herkulespizza här inte! :P Vid 12-tiden tog vi taxi hem, 97 kronor så inte så farligt :)

Micke är på innebandymatch nu och jag ska sätta igång att städa här för åskan har slagit ner igen (dvs. jag :P )Sen ska jag läsa i mitt sångmetodikkompendium, ringa min elev tänkte jag och sen när Micke kommer hem ska vi äta fläskfilé ;) På helgen får man lyxa till det :) Hade tänkt att jag skulle gå och träna body pump idag, men har lite ont i halsen så vi får se om jag mår bättre imorn ist så kan jag träna afro-power dance! Det är kuuul! :) Hoppas ni har haft en bra helg :)


  

                                    Jenny                    &            Roger


Lägenheten

Ja nu är det äntligen dags för er läsare att få se hur det ser ut hemma hos oss, även fast det är lite stökigt i vardagsrummet ;) Är mycket nöjd med hur köket blev efter att vi fick in ett köksbord och flyttade vitrinskåpet. :)


Köket med fina tavlan som Gisela har gjort :)


Vitrinskåpet fick istället hamna på tvbänken :)


Micke i soffan :)


Så ser det ut! Jag börjar bli ganska nöjd trots att jag fortfarande inte har nån plats för ett piano...

Ikväll blir det bara lugnt och tv-mys, imorn ska vi till Jenny och Roger på hockeykväll :)


teori...




Sitter med teoriläxan och jag känner mig så här! Helt uppgiven! Jag är värdelös på musikteori! USCH!
Ska skriva fyrstämmig sats i sammanträngt läge... kul, eller inte.


Micke är på väg hem. Han har varit på innebandyträning och innebandymatch hela kvällen, ganska bra att jag har varit ensam så jag har fått lite gjort iaf, däremot blir han väl inte så glad när han kommer hem och ser att jag inte har diskat efter mig. :P

Jag har lyssnat på massa människor som vill ta sånglektioner av oss idag och jag har bestämt mig för att ta en sångelev. Det blir en 15årig tjej med en mycket kraftfull röst som har sjungit mycket musikal, så det passar ju mig bra hoppas jag. Jag återkommer med mer info om det vid senare tillfälle. :)

KRAM


Ny design - ny motivation

Ja nu har jag varit borta från bloggvärlden alldeles för länge så nu när Carro har varit snäll och hjälpt mig att fixa till bloggen så tänkte jag försöka ta tag i det igen. :)

Vad har hänt då? Jo:

* Jag har avslutat första AUO kurserna och har äntligen börjat på Artisten med min inriktning. Det är roligt men har fortfarande inte kommit in i det riktigt, mycket nytt!


*
Jag och Micke har fyllt år - firades med tårta här i söndags.

* Vi har äntligen införskaffat oss i ett köksbord och möblerat om här hemma. Bilder kommer när det är färdigt på riktigt. :)


*
Micke har börjat spela innebandy, en himla massa vilket är bra för då har han något att göra :)


*
Jag och Emelie försöker hålla igång träningen, har tränat både idag och igår så det lär väl kännas imorn tror jag. ;)


*
Imorn ska jag få en egen sångelev, eller övningselev som det heter, men bara om jag vill. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men jag tror nog att det kan vara bra. :)

 

Nu vet ni lite vad som har hänt den senaste tiden. Förhoppningsvis blir jag duktigare på att uppdatera nu. Kanske inte varje dag, men jag kan ju sikta på varannan kanske? :)

Kramar från mig!


RSS 2.0