sötnöten

Mysak kom och väckte mig imorse... men gjorde väl egentligen inte ett så himla bra jobb... för sötnöten gick bara och la sig bredvid mig ;)


image27


image28


image29
Isn't he adorable?

Ja ida, jag sover fortfarande på madrassen på golvet... MKT skönare än den hemska säng som dom har ställt in på mitt rum :P

Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet! Slutar 22.15 ikväll. KUUUUUUL :P

shopping i birsta

Igår var jag och Johanna i Birsta och shoppade. Det var mkt trevligt, vi umgås ju inte så ofta bara hon och jag, vanligtvis är Mattias också med på ett hörn :P Anyway... Jag var ute efter ett par jeans... Kom hem med en kjol, en klänning/linne, en sjal, en blomkruka... å ett par jeans. :P
Jag är numera pank. Hade ju en del räkningar också kan man säga så nu vet jag itne hur jag ska klara resten av månden, tur jag har mat i skafferiet och frysen så jag klarar mig en stund :P

Nu är jag hemma i Sollefteå och har återlämnat bilen till Fredrik - utan anmärkning hoppas jag :P Jag lyckades ju faktiskt fylla på spolarvätska i den! (Sitter fast extraljus så lite klurigt faktiskt) + att  jag lyckades undvika att få punka på den när jag åkte hem! :D jag = duktig!

Ikväll har jag och systrarna och syster 2s kompis Therese varit på bio. Den va ganska bra.. det dumma med den var att den inte var sorlig en gång. Utan typ hela filmen!!


Här kommer iaf bilder på mina nya kläder :D


Klänning/Linne från Cubus
Ser kanske itne helt hundra ut :P Am I on drugs?
image23 


svarta jeans från VeroModa
image24


Jeanskjol från Cubus, Döskallesjal från H&M
image25 
image26




P.S. I Love You

påskmiddag/hanging out at mittlyan

Fredag

Fixade lite spexgrejor, eller satt mest och kollade på när dom andra arbetade. Sen åkte vi (Anna, Ida, Fraj, Pia och jag) till Lidl och handlade mat. Lagade den hos Anna. Kycklinggryta med pasta och friterade räkor till förrätt och glass och massa choklad och kolasås till efterrätt. Yumm! Sen städade vi lite hos henne och sen kom Timo och Greg och Sassa och Tor och vi tittade på The Holiday. Den e bra! å Jude Law e ju itne direkt ful :P

Lördag

Va på stan med Anna, trevligt. Kunde inte shoppa nåt för jag var pank, men roligt och titta också och drömma sig bort i "om jag vore rik..." Sen åkte vi på donken och sen åkte jag hem och tog en power nap för att sedan sätta mig i bilen och köra till Sollefteå där Påskmiddagen väntade. Det var gott. Mamma hade gjort massa mat, dom kommer få äta resterna i en vecka! Järnbergs, Marianne & Rolf och Bertil & Barbro var där. Barbro är förövrigt Johan Frösts mamma. (Johan är min pianolärare för er som inte vet) det var lite roligt.. Göran hade köpt typ 5 st sångböcker som vi (jag och Angelica) fick spela igenom nästan från pärm till pärm medan dom sjöng.. ofta hellre än bra.. :P men det var trevligt iaf :) Kom i säng vid 1 tror jag..

Söndag

Körde från Sollefteå vid halv 9 imorse för att vara i kyrkan 09.45 för att sjunga på gudstjänsten. Det var så tråkigt! Jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Kom därifrån vid 12.30 typ.. fy!
Jag och Ida åkte och handlade frukost till mig vid 3-tiden, inget bröd däremot. Man kan inte handla det på söndagar. Allt är typ en vecka gammalt.. :/ Så det får jag klara mig utan. Sen åkte vi hem hit och kollade på vänner och lite foton och sen åkte vi på donken och åt mat. (Ja, jag vet, inte världens nyttigaste helg detta) Sen släppte jag av henne på Mittlyan och åkte hem och sov en timme. Kollade på top model och LA ink. Vid halv 9 typ åkte jag till Lyan för att umgås med ida och utbytesstudenterna! Det var mkt trevligt, tro det eller ej. Jag är ju lite anti mot mittlyan.. :P Men iaf, människorna som bor där just nu är nice. Iaf dom som inte är från sverige :P Vi kollade på Ocean's 12 och sen åkte jag hem.

Nu är det sovadags.
Jag har lyckats ta mig igenom denna påsk också utan att äta ett enda ägg! :P (påskägg med godis i har jag förstås ätit.)

Glad påsk på er!


repeat

denna låt går på repeat hemma hos mig just nu. dygnet runt.. eller åtminstone när jag är hemma... å ja.. jag vet att den ligger på topplistan och så men va fan! I love robbans röst :)

Takida - Curly Sue

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

kulissfixning och råttor

vi har en råtta i vårat garage hemma i sollefteå! coooolt tycker jag! inte lika coolt tycker syster och säkert mamma också som båda är rädd för sånna :P

nu har jag påsklov. skönt! men hade nyss lov så det känns lite knasigt. men det är ju alltid skönt att vila upp sig, även om jag detta lov kommer att både sjunga och jobba, så blir inte lika mkt vila som förra lovet :)

idag har vi varit i kulissförrådet och fixat med lite kulisser inför spexet =) Jag höll i Lucys råtta. Den både bajsade och kissade på mig :P tur jag inte hade några finare byxor på mig :P haha. jag har även använt en roller för första gången i mitt liv. måste säga att jag var en naturbegåvning, jag och jens stog där och målade och sjöng lite astrid lindgrensånger och elvis. det var mkt trevligt. jag och anna tog även fram våran kreativa sida. resultatet får ni se på spexet vecka 20 :)

annars inte så mycket att berätta, har hämtat mig från förlusten.. som david så bra sa: "det är ju tur att bajen vinner sm-guld i år" och jag håller med till fullo :)

imorn är det långfredag, så är det sång i kyrkan som gäller, sen mera kulissfixning, sen filmkväll på villan. ska bli trevligt :)

natt <3

Tomhet

...

vi ger aldrig upp!

Nu är det dags att visa er, vad vi kan och mycket mer.
Vi laddar upp med allt vi har, vi bygger upp ett starkt försvar.
Vi glider fram på våra stål, och upp emot den offensiva blå.
Vi ska ge er vad ni tål för pucken den ska in i mål!

Modo's Armé, röd, vit och grön
Tar oss mot guldet
Vi ger aldrig upp
Modo's armé
Styrka och mod
Gör vad ni vill
för vi är ändå bäst!



Ja, FAN vad skönt det var med vinst igår! Jag och Mattias kom på att vi skulle åka upp ungefär vid 12-tiden igår, så skyndade mig till närmaste ATG-ombud och köpte ståplatsbiljetter, eftersom det var det enda som fanns kvar. Men ack så roligt det var att stå där i klacken! 5-3 blev det tillslut och till och med Ramselesonen Molinder fick göra mål. Ett viktigt 3-2 mål dessutom! Nu vänder vi det här pojkar!


Dags att åka till skolan... satslära.. jippie. Modo har match ikväll, jag har kör... det gäller att prioritera som kexet så fint nämnde det.. ;) Ska fixa så jag kan lyssna på matchen under tiden.

image22

i fyllan (p)å villan

ja, ett tag sen jag skrev, men är lite inne i slutspelet så har inte så himla mkt annat å berätta. Modo förlorade igår igen... nu står det 3-0 i matcher till Timrå och det känns ganska kört.. hemmamatch på måndag.. men att vinna 4 raka vette tusan.. anyway.. lovade ida att om modo förlorade så skulle jag komma på villan och dränka mina sorger i alkohol. Sagt och gjort. Martina tog taxi mitt i melodifestivalen till villan. Hade ganska kul där faktikst. Alla utbytesstudenter är så roliga och trevliga :)

Hade konsert i domkyrkan igår också, en svensk markuspassion av fredrik sixten. Alla var ju typ i hassela och åkte skidor så inte så många kompisar som kunde komma å lyssna (dom hade nog inte velat ändå) men Stefan kom iaf å det var mkt trevligt tycker jag :) han e snäll han, stefan. :) Nåt som också var kul var att Erland var där! Min första körledare! Han e så söt!
Idag ska vi till sundsvall och sjung så jag måste nog skynda mig lite nu så jag hinner äta nån frukost innan vi ska fara. G-A kyrkan kl 18.00 om det är nån som är intresserad :)

Btw.. mitt huvud hänger inte riktigt med i svängarna idag...

pinsamt

pinsamt modo! fy fan! 2-5 hemma! hur ska detta gå??

men jag håller iaf modet uppe! Det kan fortfarande gå vägen...

AAARRRGGHHHH!!!

FAAAAAAN!

Modo ledde 2-0. Stabilt och säkert kan tyckas. Men inte i hockey.  Timrå kvitterade med 1½ minut kvar och vann sen i förlängningen! Jävla skit!

Ja, slutspelet har börjat, och jag har slutspelsfeber.

inte utan min saxofon

Nu är lovet slut. Det ack så sköna sportlovet. Jag behövde verkligen det! Så skönt att inte göra ett skit i en hel vecka. Slapp till och med jobba på Konsum (även om jag hade behövt de extra cashen som det ger). Skolan började alltså idag. Det regnade massor och jag skulle ha med mig saxofonen till skolan, och det är inte skönt att bära den i samma hand ända bort till Murberget så jag ringde Anna som var så söt och skjutsade mig till skolan för 2 guldtior ;)

Väl på skolan hade jag en lektion. I 10 minuter. Givande dag. - Not! Peter var sjuk så vi hade ingen kör. Men jag orkade inte gå hem, så jag satte mig ner och gjorde lite spexgrejer ist. Mkt duktig var jag om jag får säga det själv :P

Sen kom Gösta och hämtade mig och vi åkte till Sollefteå för att spela med Storbandet. Var himla kul faktikst! Tills jag fick ont i handen, vilket tog ungefär 10 minuter :/. Men jag gjorde som Ida sa. Bet i hop och tänkte på annat. Så gick det bra till slut. Det är så kul att spela i Storband. Även om jag inte hänger med hela tiden :P Förjävla många noter på kort tid :P

Är trött. Ska sova snart. Godin ringde och sa att han hade lämnat mitt namn och tfn nr till polisen för att jag är hans vittne till att bilen var hel innan han ställde ifrån sig den på parkeringen. Den blev påkörd av nån dum jävel igår som inte vågade stå för det han/hon hade gjort.. Elakt tycker jag.

Slutet:

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ]Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (ibland händer det fler gånger än 1, men itne så ofta)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. (inte vad jag vet.)


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter. (inte friviligt)
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen. -
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. -
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Jag vill äga en saxofon! Som är bara min!

just det! Jag har fått mina foton som jag skickade efter i torsdags!! Jejj!! oj vad jag kommer att vara upptagen framöver ;)


Love!



 


söndag

Ja, blev inte mkt skrivande i bloggen igår. Jag var ju inte hemma :P Dagen tillbringades i Sundsvall, det var... intressant :P

Hur som helst, idag har vi varit på Big Boy och ätit frukost. Det var gott ;) Jag missade ganska mkt av min tvättid men jag hinner iaf tvätta tvätten, den hinner tyvärr inte torka.. :/ Skit.

Har inte så mycket att berätta egentligen. Snö 6 är slut. Alla var fulla, utom jag.. Gjorde inte så mkt att jag missade, har fått veta ganska mkt skvaller ändå :P

Här e fortsättningen som jag lovade skulle komma igår...

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom (räknas gulsot?)
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort. -
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard. (gick dock inte så bra)


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


fortsättning kommer :P

nu ska jag fixa tvätten, sen kommer Anna och hämtar mig vid 19 så ska vi åka till Andreas och gratta han på födelsedagen! =)

over and out /M

Snö6 - fredag

Tjao!
Idag är det fredag. Sov otroligt skönt i natt! Jag älskar min säng! Det är så skönt att vara hemma igen. :)

Anyway, idag  promenerade jag till Rosenbäcken och tittade på Snö 6. Jisses vad fulla dom va/blev! Jag är faktiskt ganska glad att jag slipper vara med och dricka det fruktansvärt äckliga hemmagjorda phulvinet :P Lite ledsen över att man missar partajen på kvällarna, det blir en sån mysig sammanhållning.. Jag fick iaf agera fotograf åt Sandra. Tog massa kort, en del fina och en del... not så fina :P Hoppas hon blir nöjd med dom :)

Har nyss ätit mat, Portvinsmarinerad rostbiff med hemmagjord potatisgratäng och sparris. mkt gott! hade jag haft en kamera som fungerade hade ni fått se bild.. men nu har jag ju inte det.. :/ ingen som vill ge bort en till mig? ;P

Angelica kommer snart, då ska jag rama in två foton som Gisela har tagit.. får se hur lång tid det tar att få upp dom sen :P sen ikväll blir det Så ska det låta med godis och cola. gott :)

Här är en liten grej som jag snodde från Sandra.. (som säkert har snott den från nån annan) men lägger inte upp hela nu, blir så långt för er och läsa. Återkommer imorgon med resten :P

OM MIG SJÄLV
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har/haft mer än två piercingar.
[ ] Jag har/haft piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol", i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

du är vad du äter

Ja nu är man äntligen hemma i härnösand igen. Ska bli riktigt skönt att få sova i min egen säng i natt. Som jag har längtat!

Åkte hit med Angelica vid 12-tiden idag.. var framme ca halv 2.. Då åkte vi och handlade eftersom jag inte hade nån mat hemma. Skönt att slippa bära hem allt det tunga med min skadade hand :P

Har inte gjort mycket idag. Höll på att bränna ner köket när jag skulle laga middag däremot för jag satt på fel platta. Och på den plattan hade jag sånt där spislock eller vad det heter...  Woops

Har nyss kollat på Du är vad du äter, så då tyckte jag att jag borde smälla i mig lite glass med kolasås på, så det sitter jag å mumsar i mig nu :P

Börja träna var det ja... ja, det kommer väl hända nån gång detta århundrade får vi hoppas ;P Får ju faktiskt simma gratis på simhallen, men ska ta sig dit också..

Alla andra är på snö6 så jag har ganska tråkigt. Ska iaf gå och titta på tävlingarna om det är fint väder imorn hade jag tänkt =)

Lika som bär?

Ja, nu börjar jag faktiskt bli lite trött på detta eviga tjat om att jag har en dubbelgångare i staterna :P Så, kära bloggläsare nu vill jag höra vad ni tycker. Är vi verkligen så lika? Jag och Christina Ricci....image21


kommentera gärna :)

Geni

Inte  hänt mkt idag... varit på långpromenad i ca en timme med sys 1 och hunden, spelat lite guitarhero och repat in en ny låt med bandet. :) kul!

Spelade Geni med systrarna ikväll.. tänkte göra som Fraj och dra några roliga citat från kvällen:

(Angelica är inte helt haj på Sveriges geografi)

Gisela: Vad heter travbanan väster om Sundbyberg, utanför Stockholm?
Angelica: DANNERO!!!
Gisela och jag: R O F L M A O!!!
Angelica: Nej, det var inte DEN jag menade!

(Det har hon ju helt rätt i)
Jag: Vad kallas läget strax innan fallskärmshopparen utlöser sin fallskärm?
Gisela: Kritiskt.

(Angelica i sitt esse)
Jag: Vad heter Da Vinci mer än Da Vinci?
Angelica: Ja... det vet jag ju egentligen...




hihi

helgen i sollefteå

I fredags åkte jag å ida till sollefteå, lyssnade på martin stenmarck och skrålade till "ta undulaten". Mkt bra sång =)
Kvällen spenderade vi med att spela spel och titta på så ska det låta. Trevligt :)

Lördag:
Kl 11.00 ca klev vi upp, jag sa: ja nu Ida är det bara 4 timmar kvar till fest ;) Åt frukost, smoothie med hallon och blåbär, duschade, gjorde vid oss och kom till Per vid ca kvart i 4... så det blev lite senare än tänkt... Där var iaf festen i full gång, dom hade ju börjat vid typ 12 så vi låg lite efter men tog i kapp det ganska snabbt. :P

Vid 7-tiden begav vi oss till Bowlingen för att inmundiga mer alkohol och middag. Så jävla god mat! Jag är ju som dom flesta kanske vet, ingen såsälskare men den här såsen som var till detta kött och denna potatis gick inte av för hackor! väääldans mumsigt!

Vi sjöng lite karaoke. En spexlåt. vad annars? Ingen fatta vad vi sjöng tror jag men kul hade vi :P
Spelade även Texas Hold'em. Jag Vann! =D Synd att man inte fick ta ut vinsten i pengar bara... :/

Erika min älskling kom till bowlingen också..,. det var kanske dumt.. för ingen vet vad som hände men helt plötsligt låg jag på dansgolvet med erikas kropp över min hand. det gjorde förjävla ont!

Slut på Bowlingen vid 2-tiden. De andra gick till Per på efterfest. Jag letade efter Sander, han var borta med min ring.. hittade han ej men hittade Wedal å Brodin och följde med dom till Maggies och åt lite pizza med dom. Höll på att kissa på mig så tillslut tog jag mig också till Per och efterfesten där jag somnade på en gång så jag missade när Karlsson visade sina genitalier för alla.. Är inte speciellt ledsen för det för jag fick se bildbevis på morgonen efter som Jerker hade tagit..

På morgonen efter hade jag så himla ont i min handled att jag åkte upp till mamma så fick dom kolla på den, doktorn som var där sa att jag skulle gå in på akuten och få den röntgad. Läkaren som jobbade var förjävla snygg! Synd att jag luktade bakis :P haha. Hade iaf ingen fraktur så det var ju skönt. Den är bara stukad så förhoppningsvis är det bra om några dagar. Har den lindad nu... Kan inte köra bil så bra däremot, måste köra mammas som är automatväxlad så jag kan hålla i ratten emd höger hand och vila vänster.. :P


Det var iaf en mycket lyckad kväll! Bilderna säger väl rätt så mycket :)

Igår var vi bakis... repade lite och sen såg jag och Ida på Shakalen när vi kom hem.. den va inte så jättebra..

That's my weekend folks! Ida åkte hem idag, jag åker tillbaks på onsdag :)

Ett stort GRATTIS till Anna som fyller år idag också!


image10 Jag å Ida

 Karlsson i Pers shorts

 Per å Fredrik

 Botten upp!

image14 Per å Ida

 Sander och jag. Min fästman för kvällen :P

 Joppa å Ida

 karaoke...

 Jag å syster

 carro å karlsson



puss puss

RSS 2.0