Underbara dag :)

Började jobba halv 8 imorse. Slutade kl 12. Vilket var helt okej eftersom jag ändå bara hade sovit under den tiden jag jobbade ;P Efter jobbet ringde jag till Ida och sen åkte vi ut till Solum för att sola och bada. Däremot blev det inget bad för det blåste så himla mycket, kände inte direkt för att hoppa i 18gradigt vatten då ;P Solade istället på Mickes pappas baksida där det inte blåste alls ;P Spelade krocket också, jag vann en gång :)

Innan solningen hämtade jag även mina bilder från fuji, blev ju tvungen att beställa igen för jag hade missat några bilder å då kunde jag inte fortsätta med albumet, men nu är jag i full gång igen :)

Vi har även visat lägenheten för tre personer till idag - det är svårt att välja! Imorn kommer det fler personer och tittar.

Ida har även varit hos mig en stund ikväll. Vi tittade på Save the last dance 2. Nu har hon åkt hem och jag har badat i badkaret ist för havet ;P Micke jobbar ikväll med så jag sitter här och tittar på tv och pysslar med fotoalbum :)

Imorn blir det förhoppningsvis mer sol och bad med Anna och Ida :) Sen ska jag jobba kvällen.
Avslutar med dessa somriga bilder på Ida :)




Blåbär

Äntligen en dag med soool!  Jag och Micke åkte ut till Solum för att njuta av det fina vädret och märkte till vår stora förtjusning att blåbären var jättefina! Så Micke gick och hämtade bärplockaren och när vi kom hem sen gjorde jag blåbärspaj. Mumsigt gott blev det :)



 

Ser det inte otroligt gott ut? =)



Nu till nånting helt annat. Igår la vi ut lägenheten på Blocket.
Micke sa: "vad händer om det är jättemånga som hör av sig och är intresserade?" Jag sa: Ja vi får väl hoppas att det är någon som är det iaf."
Idag när vi vaknade hade han 7 missade samtal och massa sms, plus att det var jättemånga som hade mailat om lägenheten. Hur många som helst vill åt vår underbara etta.
2 stycken har varit och kikat idag och imorn kommer det fler. Hur gör man för att välja? Nån som har nåt bra tips vi kan använda oss av? Det vore toppen!

Sitter här i min ensamhet och har nyss ätit middag. Jag kom på att jag inte hade gjort det idag. Tur att vi hade rester sen igår som jag kunde äta. Micke jobbar på Mini ikväll och jag är fast här hemma för jag håller på att tvätta. Men jag ska upp och jobba tidigt imorgon så det kanske bara är bra att jag är själv. Kanske jag kommer i säng i tid ikväll :P

Hoppas alla har haft en helt underbar dag i solen :) ♥

Det är inte klokt

Vad jag är bra på att sova. Hade ställt väckaren på halv 11 för jag tänkte att jag skulle hinna vara vaken och göra nånting innan jag börjar jobba. När tror ni att jag klev upp? klockan 12. Helt sjukt. Jobbet börjar klockan 1. Stressa stressa!

Nedräkningen har börjat

Är nyss hemkommen från jobbet, hann inte äta någon middag innan så nu sitter jag och väntar på en barnhawaii utan ost från mini :) Gottigotti :)

Har börjat nedräkningen till min flytt: (För er som inte vet så är jag på väg att lämna Härnösand för minst 5 år framöver och flyttar till underbara Göteborg ist)

Jag har 9 arbetsdagar kvar. Sista dagen är den 7e augsti sen har jag typ 2 veckors semester :)
Helgen den 14-16 augusti går flyttlasset med alla möbler och grejor till Göteborg.
Den 22a är det Surströmming (yuck) i Solum, då ska vi spela med dansbandet.
Den 23e åker jag tåg eller flyg ner till Götet. Jag tror det blir tåg för jag vet inte hur man tar sig från flygplatsen hem till mig ;P
Den 24e början skolan klockan 10.00 med upprop :)

Micke kommer också att flytta ner nån gång men när är ännu inte bestämt :)


Nu kom pizzan så nu måste jag äta. Och titta på Beck såklart :)

Haii!


Jag funderar...

På att börja blogga igen. Känner att lusten börjar väckas så smått. Dessutom vet jag att Anna har längtat efter att jag ska skriva nåt här ;)

Medans jag funderar på hur jag ska göra så bjuder jag på lite bilder på vad som har hänt den senaste tiden :)



Jag fixade Markus Fagervalls autograf till Ida under stadsfesten :)



Jag har kiknat av skratt när vi spelade "trodde du ja" med Totte & Sara



Micke har fått smaka på riktigt god hemmabakad pizza i vedeldad stenugn :)



Och jag har sett hur vackert Härnösand kan vara på sommaren :)



Nu får vi se om jag börjar med detta igen. Förhoppningsvis säger jag (och ni) ;)
Jag återkommer! Hoppas ni inte har saknat mig allt för länge :P


RSS 2.0