cold

Varför är det så att man alltid blir förkyld på våren? Why? Undrar jag.. Nästan hela Härnösand är förkylt känns det som.. Jag har verkligen inte tid.. Jag hade kunnat nöja mig med lite snuva. Men måste jag ha ont i halsen? Hur ska jag då kunna sjunga? Vi har vårat operaprojekt snart och jag kan knappt hälften av det jag ska sjunga, och nu kan jag inte ens öva! It sucks! Inte är det kul heller att vara förkyld när det är så fint väder ute..

Spelningen i lördags gick iaf bra. Inte jättemkt folk men det var helt okej ändå. :)
Igår klippte jag mig hos IdaMaria. Jag tror att det blir fint. Lite svårt å se när man ser ut som skit i övrigt :P

image55

så var det helg igen

HELG!
 Wihiiee! tänker jag alltid då.. men.. denna helg, som så många andra, blir det inte mycket till vila. Ska strax sätta mig på bussen till Sollefteå för att repa med bandet.
Sen imorn ska vi tydligen vara i Strömsund kl 12.00! (observera att det är ca 20? mil dit..) Så då blir det till att kliva upp tidigt. Vi ska spela där med bandet och även vara ljudtekniker å grejs åt de andra banden som ska spela där.. ja, kanske inte jag då.. men dom andra :P
Sen blir det hemfärd på söndag för att vi måste vara i Solle klockan 12.. OM jag inte kan åka med syster.. då kanske jag slipper åka så tidigt ;) Efter hemfärd till Solle bär det av mot härnösand igen, och en ny vecka med fullt upp hela tiden!
Det är tur att jag aldrig hinner ha tråkigt ;)

Igår fick jag ett ryck efter att ha varit på spexet och kom på att vi skulle gå hem till Ida och skriva klart våran låttext. Efter lite övertalning så fick jag med mig Anna, Stefan och Maria också. Jisses vad kreativ jag kände mig! Jag var värsta text-geniet tyckte jag. Det tyckte inte dom andra så mycket. Men vi blev iaf klara med den så det är ju bra. Förutom en rad. Hoppas Ida kan komma på nåt passande :) Fick gå enda hem från Ida sen. Det tog ca 45 minuter!
Nej, ta tag i packningen.. kanske även borde leta fram min mp3.. it's gone... :/

puss hej!


Tack

Tack alla som stöttade mig igår.
Hade inte klarat mig utan er kära vänner!
Farfar är en ängel nu...

image54

V
Martina


farfar <3

Lev varje dag som om det vore din sista! För man vet faktiskt aldrig när den dagen kommer. Jag önskar att jag kunde göra det iaf. Det finns så mycket saker som man bara tar för givet..
Visst, jag var beredd på att han skulle dö, men det lindrar inte smärtan det minsta!


V

Farfar

1923 07 12  -  2008 04 22


V

kul helg!

Ja, jag lyckades hålla mig ganska bra till tidsplaneringen igår förutom några små detaljer..

Middag hos Ella var gott - tur jag kunde peta bord mögelosten :P Tog bussen som gick kl 21.10. Anna hade med sig en pet-flaska med balies (stava) blandat med vodka som vi satt och smygsöp på. :P
Hittade till Aveny på en gång. Kom dit, dom fråga efter leg., vi sa att vi stog på gästlistan å sen var det bara å traska in :)
Mattias lillebror Samir jobbade i baren. Smalare än Thord rockade och spelade även Kansas - Carry on my wayword son! Jag dansade som en tok till dom! Dom är riktigt trevliga. jag å Anna stog å snacka med dom i baren innan dom skulle upp å spela :)
Träffade A. Han sa: men du ska väl sova hos mig? Så det gjorde jag. Så blev ingen resa hem med tjejerna utan natten tillbringades i Sundsvall. Det var naaaaaaajs ;)
Var inte helt hundra när jag vaknade. Huvudet bankade massor så tog en ipren och somnade om och sen mådde jag bra :) Fick skjuts av A tillbaka till hsand vid 1-tiden tror jag? vi åt pizza (som jag fixade alldeles gratis), somnade till Ice Age 2 och vaknade vid 5 typ..

Jag har ont i  min kropp.. dom som har träffat mej idag vet varför :P

Anna kom hit ikväll och tittade lite på tv med mig och fick höra diverse skvaller ;)

Allt som allt var gårdagen en riktig toppenkväll! Tackar brudarna Ella och Anna för det! Utan er hade det blivit tråkigt!

puss <3


Today: Aveny

Jag har väl aldrig blivit så glad av att vakna nån gång som idag när Anna ringde imorse och sa att vi ska åka till Sundsvall ikväll å Ella följer med! Wihiiee! Så därför en liten to do list:

11.00 ca, vakna, kolla busstider och inträde på Aveny

12.00 FRUKOST

12.30 På med kläder och vandra till stan

12.40 på stan, leta efter en kjol med hög midja som helst ska vara snygg också till Ella eftersom hon inte hinner ner själv. Vi kommer att vara kjolmaffian från Härnösand idag :P Köp även Alkohol!

14.00 förhoppningsvis hemma igen, äta nåt mellanmål, duscha, bestämma vad man ska ha på sig osv...

INNAN 17.00 måste ett sms ha skickats iväg till Thord! Icke att förglömma!

17.30 ca? Åka upp till skolan och lämna bilen till Malin.

18.00 Middag hos Ella!!  image53

19.56 eller 21.10 tar vi bussen till Sundsvall.

20.55 eller 22.00 är vi framme i Sundsvall, redo att parta järnet till Smalare än Thord på Aveny. image37

03.00 ca, hemfärd...

04.00 Sova


clubdag

idag var det clubdag på h&m... det slutade i att martina handlade mkt kläder.. hihihi. dumt. tur att man får pengar om en vecka :P då kanske jag kan casha in lite skulder också =) sounds like a plan to me =)

imorn ska jag å anna eventuellt till sundsvall å festa =) pratade med thord i smalare än thord idag å han skulle sätta upp mig på gästlistan! Fan va jag är bra på å fixa grejer ;) lite cred till anna också som kom på att jag kunde ringa dit ;)

vårväder

Så underbart härligt väder idag! I like very much! Jag hade bara linne på mig när jag var ut å slängde soporna, å de va inte ens kallt :P

Eftersom det är så vackert väder idag stannar jag inne och städar. Smart? Näe men man får mkt mer inspiration att göra saker när det är fint väder ute.. Så jag har vårstädat lägenheten. Dammsugat, skurat och vädrat. Funderar på om jag ska orka dammtorka hyllorna också men jag vet inte riktigt om det är min grej det där med dammtorkning.. :P

Ska nog sätta mig och försöka arra lite musik till spexet istället. Vi ska repa med kören ikväll, så det vore väl kanske en idé om jag hade ngt hum om hur jag har tänkt att vi ska sjunga ;)

image51

Jag hoppas att tussilagon blommar snart hos oss också!

jag lever

Har haft så himla mycket att göra.. (tror jag?) så därför har jag ej uppdat. bloggen på länge..
Ska försöka berätta om veckan i korthet iaf.
* Tisdag - Kände mig dålig i halsen så gav mig själv sångförbud. Var hemma och vilade och dammsugade lägenheten, vilket verkligen behövdes eftersom det här underbara vårvädret vi har gör att det kommer in så himla mycket grus i lägenheten!
* Onsdag - Åkte till Sollefteå för att repa med bandet inför spelningen. Det var mycket roligt. Det märks att vi blir tightare och tightare. Kom däremot fram till att vi inte skulle köra Hold the line eftersom vi inte satte introt..
* Torsdag - Lånade mammas bil för att köra ner till hsand och skola. Halt så in åt helvete så fick köra typ 60 km/h hela vägen till Kramfors, inte kul. Åkte senare till Sandö med Carina, Malin och Ellinore för att sjunga på Folke Bernadotte Akademien. Det var en skojig roadtrip där jag även hann med att säga hej till Karl-Johan. Kvällen spenderades sen på Villan där det var fest med studenter från USA. Jag var dock nykter eftersom jag skulle upp i skolan tidigt morgonen efter.
* Fredag -  Försov mig. Missade skolan och hann inte heller i tid till Sollefteå för att kunna packa vagnen med grabbarna. Kom dit ca halv 2 och fick åka med Kenneth upp till Bispgården för spelning. Det var roligt att vara där igen. Kul när man känner igen lite människor. =)
* Lördag - Pappa grillade. Mkt gott! Fredrik och Joppa skjutsade mig till Härnösand och stannade även en liten stund för att se på film med mig så jag slapp vara ensam. Mys.
* Söndag - Klev upp 8.20(!) för att vara i kyrkan kl 9.00. Sjöng under gudstjänsten. Det är nog det tråkigaste med att sjunga i kör. Att man blir tvingad att kliva upp tidigt på söndagmornar :P Sen gick jag till miun för att dansa lite med spexet. Kvällen spenderades hemma hos mig med Anna och Fraj och pizza från Pinocchio. Det var trevligt. Carro, Karlsson och Fredrik kom även förbi en sväng så att Carro fick kolla in min lägenhet innan dom skulle till Sollefteå igen.
* Måndag - Letade desperat efter en gitarrist. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. Lyckades inget vidare. Observera att jag har försökt få tag i en gitarrist sedan i februari ungefär... :/ Sen var det dags för spexgenomdrag på teatern. Så roligt! Allt blev så himla mkt bättre och roligare! Sen gick jag och Ida S till O'Learys för att kolla på derbyt mellan Hammarby - AIK. Satt där med Majk, Charlie, Olle, Dennis och AC och drack cider. Martina blev lite dragen :P Matchen slutade 1-1. Vilket kändes som en förlust eftersom AIK fick straff i 91:a minuten...
* Tisdag - Fick äntligen tag i en gitarrist till spexbandet! David Granström du är min räddare i nöden! Har haft konsert på skolan för klasskompisarna. Jag spelade ett pianostycke av W. Peterson-Berger. Det gick bra konstigt nog. Var jävligt nervös..

Så Carro, nu ska jag försöka att uppdatera lite oftare så jag slipper skriva sånna här romaner :P
Lite bilder på mina söta bandmembers kan jag väl ändå bjuda på tycker jag ;)

image41
                                             Karlsson behind the drums

image42
                                                           Sexy Simon ;P

image43
                                                 Crazy Dave

image44
                                             Son och far Hedin

image45
                                     Curtis Heat - som också spelade den kvällen

image48
                                        Jag och David dansar till Curtis Heat

image49
                                                               Moi


lite allt möjligt

  • Deklarationen inskickad! Martina kommer att få tillbaka ca 5000 :- på skatten! Väldigt trevligt tycker jag :)
  • Har äntligen diskat också, behövdes verkligen, sist jag gjorde det var väl typ i torsdags så det tog sin lilla tid :Pt
    Imorn behövs det verkligen dammsugas också, grus i hela hallen!
  • Sitter och lyssnar på absolut schlagerskivan, just nu är det Christer Björkman, jag måste säga att det var tur att han gav upp sin sångkarriär :P
  • Vi har spelning i Bispgården på fredag! Jihooo! Ska bli kul! Har även bokat in en ny spelning idag. Vi ska spela på Ådalsskolans studentbal! Hoppas på mera spelningar framöver!
  • Det är preparandkurs på skolan just nu, vilket innebär att vi inte har några lektioner. Skönt, men ändå drygt att inte ha nåt å göra.
  • Pissigt väder är det ute! Det blåser från alla håll samtidigt, + att det har snöat, regnat och haglat idag! Fy för våren säger jag bara!
  • Martin partin kallevallevartin fyller 22 år idag! Jag har ringt och grattat! Han blev glad :) Tur han inte har min bloggadress så han kan se vad jag nyss kallade han för :P
  • Ida är dålig, hoppas det blir bra! Skickar kramar
  • Jag har gjort vuxentest på vuxenpoäng.com, enligt det testet skulle jag vara 24.6 år gammal. Gjorde även ett fjortistest, och enligt det testet så är jag 30.1% fjortis :P haha

Allt för nu. Hai!


spånne utgång/biobesök

Ja, vart ska jag börja? igår tex kan va ett bra förslag.. Var på spexpyssel/sångcoach igår... det var jättekul och det gick så bra för alla :) Satt där och funderade vad jag skulle göra på kvällen när dom sa att vi skulle iväg på fest.. Jag, som varken hade pengar eller sprit kände mig sådär lockad på det, men blev tillslut övertalad av Anna och Fraj att jag skulle följa med. Anna hade sprit som tur var :) Det var iaf en mkt lyckad kväll! Varför är det så att det nästan alltid är roligast när man absolut inte har planerat nåt? =) Dansade röven av oss på Kajan efter att ha konstaterat att det kostade 100 spänn att gå in på Genny's samt att det var trance/technokväll där - kändes inte så lockande. Kom hem vid kvart över 2 så blev inte så sent.
Summan av kardemumman var iaf att det var en mkt rolig kväll! =)

Idag vaknade jag typ kvart över nio.. jättetörstig så gick upp och gjorde lättdryck, drack ett glas och somnade igen. Vaknade kvart i ett.. inte helt hundra så spenderade hela eftermiddagen med att ligga på soffan och kolla på tv. Gick upp och duschade och sen ringde Anna och ville höra skvaller :P Sen gick jag till henne vid 7-tiden för att senare möta upp Fraj, Stenmark, Tor, Sassa och Ida för ett biobesök. Vi såg 10,000 B C, kanske inte världens bästa film men helt okej lördagsnöje efter en storfest igår :P

Anna tog roliga bilder igår som jag ska sno av henne sen så jag kan lägga upp här :)

Nu blir det sova. Imorn ska jag daaaaaaansa daaaaaaaaansa :D som jag har längtat!


spexband

Jag måste bara få skryta lite om mina underbara medlemmar i spexbandet! Dom är så grymma! Har väl aldrig stött på en tjej förut som är så bra på bas som Sophia är - she rocks! och Micke är så jävla bra på trummor så jag vet inte vart jag ska ta vägen :P Allt går liksom så himla bra just nu, det är så kul =) Och ännu bättre kommer det ju bli när Thomas kommer med också - yes vi fick tillbaka förra årets gitarrist till spexet. Mkt kul!

Boka in årets studentspex v. 20, alltså 16 och 17 maj!


april april...

...din dumma sill :P

Appropå dumma sillar så hatar jag telefonförsäljare lite grann. Ja, jag vet att de egentligen säkert är jättetrevliga människor men kan dom liksom inte förstå att när man säger nej så menar man nej och inte ja? En kille ringde mig imorse och ville pracka på mig strumpor. Tack men nej tack sa jag, för det första så köper jag typ strumpor en gång per år å för det andra så köper jag barnstorlekar och för det tredje så har jag inte råd :P men han ville inte fatta det riktigt.. När det tillslut gick in i hans hjärna så blev han sur och la på :P hahahaha!

Annars inte hänt så mkt, fest i fredags hos Fredrik... va inte helt nykters, vi spelade jag har aldrig så jag fick dricka hela tiden :P haha. Karlsson var naken igen.. + Fredrik den här gången. Varför ska våra fester alltid ska spåra ur? :P

Lånade Fredriks bil i söndags för att jag var tvungen å åka ner tidigare till hsand eftersom Godin skulle komma med nå papper som jag var tvungen å fylla i. Vi hade det trevligt och kollade på Hipp hipp hora som jag har lånat av Carro, och på några Vänneravsnitt.

Igår började skolan igen efter påsklovet, har haft 3 lektioner sammanlagt igår å idag.. kul :P

Igårkväll när jag skulle på spexet gick Fredriks bil sönder. Den baktände... Och eftersom jag inte kan nåt om bilar så fick han komma ner hit och laga den :P Jag var snäll och bjöd på makaroner och köttfärssås :P

Idag när jag kom hem från kören fanns det ingen parkeringsplats till mig.. alla var upptagna så jag åkte och hälsade på Stefan en stund. Det var trevligt, vi kollade på Simpsons och första halvlek av Roma - Man United :) United vann med 2-0 :)

Nu blir det sova, imorn är det skola å sen rep med bandet på kvällen, hoppas det går bättre än vad det gjorde i lördags :P


lite bilder från i fredags:

fredrik öppnar paket - vi hade tejpat bra :P
  
syster gisela                    jens
   

fredrik, dave, joppa     gisela & anna
   

 karlsson och jag. inte helt nyktra :P
 

RSS 2.0