God Damn them All!

O the year was 2008
How I wish I was in Härnösand now..
Cause nothing is happening in Sollefteå
It's a God forsaken town.

GOD DAMN THEM ALL!


Ja. inget händer som sagt i Sollefteå. De flesta vännerna bor inte här längre och de få som är kvar är jag inte jättenära vän med. Det är tur att Patrik finns kvar än så länge iaf.

Droppen som fick bägaren att rinna över kom iaf igår när jag skulle följa med syrran på grillfest. Och vilken fest sen! tjoho! alla satt runt ett bord och fascinerades av ett litet barn som kunde klämma sönder alla sina dumlekolor. Jihoo! Övergav iaf den festen och åkte ner för att kolla när Per å Karlsson å några till spelade brännboll, men de var typ klara när jag kom ner så det var ju inget roligt heller.

Jag saknar alla i Härnösand!
Jag har varit här i inte ens en vecka och jag är redan less. Jag sover i en jätteobekväm säng (som förhoppningsvis ska bytas ut idag om det finns tid). Mitt rum ligger på den sidan av huset där solen går upp så jag vaknar varje morgon vid 6-7 tiden av att det är förjävla varmt och ljust och att fågelhelvetena kvittrar! God damn them all!

Har fått skriva av mig lite aggressioner nu iaf, på torsdag ska jag till härnta! wiiie! =D
Tipsar om låten; Barrett's Privateers med till exempel Quilty

hör och häpna!

Haha ja, vi lyckades faktiskt med bedriften att se en orm igår med.  Inte samma orm som förra gången utan en annan.. Den var söt tycker jag =)
I'm the new Steve Irwin! Fast man ska ju börja smått... :P




image57






 Okej... Ormen var död. Men gissa om vi skrämde morsan! Det var förjävla kul!! :D

Huggormar i Sollefteå

Ja ni kära vänner. Nu har jag varit hemma i Sollefteå i drygt ett dygn.. fast inte egentligen för dagen har spenderats i Örnsköldsvik med mamma och Gisela. Shoppade en ny neccessär som verkligen var välbehövligt. Annars höll jag hårt i mina få slantar jag har kvar.. känner mig faktiskt ganska duktig. =)

Anywyay, kom hem igår som sagt för att fira morsdag och äta supergod morsdagsmiddag med tårta till efterrätt. Efter det gick jag och Mysak på promenad (han blev för övrigt jättelycklig när jag kom hem) När vi hade gått kanske ca 30 meter uppför skogsvägen så ser jag en svart huggorm ligga och värma sig på den I suppose ganska varma vägen för en liten huggis. Det var en mycket söt liten huggormsbäbis, men han, eller hon, tyckte  nog inte att jag var lika trevlig för den ställde i sig i attackställning när jag tog kort på den :P Det roliga var att innan vi gick så hade mamma berättat att jag skulle akta mig för huggormar för hon hade sett en i lördags. Och där gick jag och tänkte att; fan jag vill också se en orm. Sist jag såg en var typ i 9an på tjejveckan på Jan Gullik. Då såg jag en fin liten snok. Men har aldrig sett en huggorm live ute i det fria. Så jag blev ju såklart helt exalterad när jag såg den. =)
Var tvungen och akta så att Mysak inte skulle springa på den bara och bli biten. Hundbiten förra året och ormbiten året efter lät inte så lockande i mina öron.

Nej, nu har jag svamlat på tillräckligt om den där jävla ormen tycker säkert ni. Det är skönt att vara hemma ett tag iaf. Kul att kunna umgås med "lillebror" igen och än så länge har jag inte tröttnat på mammas tjat.
Saknar vännerna i Härnösand såklart men vi ses ju snart!

Ett stort GRATTIS till Anna också som har fått jobb på fängelset! :D

Nu ska vi ut på promenad jag Gisela och Mysak och leta efter fler ormar :)

<3 /M

Beautiful Home!

Det är så FINT hemma hos mig nu. Har storstädat lägenheten! Nästan överallt, har toaletten kvar men tänkte fixa den efter att jag har skrivit klart detta. :) Jag har, plockat ihop alla kläder (fyllde hela tvättkorgen), plockat ihop alla papper och grejer som nu ligger fint i bokhyllan. Har dammsugat, skurat golv, dammtorkat (kors i taket) och diskat, och allt detta på bara 2 timmar typ. Det till och med luktar gott hos mig nu! =) Jag borde verkligen städa oftare så man får ha det så här fint.

Denna städningen behövdes verkligen efter dessa två veckor. Har ju praktiskt bara kommit hem och slängt kläderna överallt, sovit och ätit frukost hemma. Då har man liksom inte tid att städa. Men nu känns det bra och jag behöver inte tokstressa i helgen för att hinna bli klar med allt innan jag åker hem till Sollefteå. Carina ska även bo här måndag-tisdag och jag kan tänka mig att hon inte skulle trivas spec här som det såg ut innan.

Imorn blir det stora tvättaredagen. Helt sjukt egentligen att man har så mycket kläder och grejer och ändå tycker man att man aldrig har nåt att ha på sig :P

Ska även söka till Scenisk Sång i helgen. Börjar ikväll kl 21.00 med nåt slags teaterprov. Har fått en text ur Fröken Julie som jag ska läsa. Imorn har jag uppsjugning kl 11.10. Hoppas att det går bra, även om jag fortfarande inte har bestämt mig för om jag vill gå det eller inte. Hur som helst ska det bli kul att söka. 

Skolavslutning var det idag. Många tårar har fällts. Tråkigt att vissa inte kommer tillbaka men vi ses ju på Kamratfesten i höst! :D

Nu ska jag ta tag i resten innan jag måste öva mer på texten och titta lite på Så ska det låta! =)

<3

allsköns musikafton

Nu är det över. Efter en stressig tid så har jag klarat av både spexet och Allsköns.. Och vad bra det gick! Herregud! Nån liten småmiss bara som förhoppningsvis inte publiken märkte :) Jag tror att jag är världens sötaste "Hans". Och jag och Malin var väldigt söta små älvor också. Mamma, pappa och Gisela vad där och pappa filmade även så jag ska titta på det när jag kommer till Solle nån gång... Anna och Stefan var också där och jag fick en jättefin blomma av dom! Tack så mycket! Den fick däremot inte en lika fin vas... en gammal flaska smirnoff ice... :P hehe..

Nästan nyss vaknat, ska göra mig lite nyponsoppa innan jag ska iväg till skolan. Det var skönt att få sova ut faktiskt, var ju inte hemma förrän vid kvart i 1 igår natt..

<3 /M

Spexarna

Så in i Norden - årets spex, är slut nu. Och det är med blandade känslor jag skriver detta. Det är jätteskönt att det är över och att man kan andas ut, samtidigt vet jag att redan nästa vecka kommer jag att sakna alla människor och repen på måndag och torsdagkvällarna.. Nu får jag hitta på nåt annat att göra ist.
Det har varit en otroligt underbar vår med er alla och det avslutades med en underbar vecka på teatern som började med strul men som vi löste tillslut och gjorde två stycken toppenföreställningar!
Har några personer som jag måste få berömma lite extra...

Anna
Min klippa! Du har gjort ett fantastiskt jobb! Du har funnits där när man har behövt hjälp med något, kommit med tokiga ideér och alltid varit positiv och lockat till många skratt.

Ida K
Tack för att jag fick vara med och dansa på söndagarna även fast jag kanske mest bara var i vägen. Otroligt bra jobbat med dansarna. Du fick ur det mesta av dom och höjde sångnumren med 100 %!

Sandra S & Ida S
Aldrig förr har väl en kör repeterat så lite innan och fått det så bra. Tack för att ni hjälpte mig och tog egna initiativ när jag var helt fucked up i huvudet och inte kunde komma med några vettiga stämmor. ;)

David
Räddaren i nöden! Det är en himla tur att du kan allt! Grymt jobbat spec med raptorernas låt. Det fick vi till bra till slut!

Sophia
Jag är emot alla kvinnliga basister utom dig. You rock! Utan dig hade det blivit mycket mer jobb för mig bl.a med att skriva ner olika stämmor och grejer så tack för hjälpen!

Marleen
Ledsen att jag var lite seg på att skriva ner dina stämmor men som tur är, är du snabblärd och fixade biffen tillsammans med Sophia. Vi rockade på Tequila du och jag ;)

Slutligen...

Micke
Lillebror. Pappa.  Ja, ingen vet egentligen men du är den underbaraste trummisen ever. Hade jag inte haft dig denna vecka hade den blivit mycket tråkigare. Tack för att du lyste upp mina dagar med otroligt dåliga skämt och underbältethumor. We klick, you and I :)

Sen även ett Stort tack till alla andra som har jobbat med spexet. Skådisar, manusförfattare, Hasse, Tony och Gibbe, dansare, kuliss, sufflös och publiken såklart. Tillsammans gjorde vi ett jävla bra jobb!

Bästa spexet någonsin! Tack för allt!


<3 Martina


P.S. Sandra B: Förjävla kul med cykel i notstället ;)


long time - mkt hänt å händer

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Deta beror på 2 saker..

1. Vi har varit i Göteborg med familjen och begravt farfar. Där var det sommar och fint! Kul och träffa släkten, även om det kunde ha varit under roligare omständigheter. Jag shoppade en klänning och ett par skor på vägen ner, och även ett par skor väl framme i Gbg.. eller.. vi var ju aldrig i Gbg.. bara mkt lättare å säga det än Stenungsund, Tjörn/Höviksnäs, Bergsjön å Partille :P  Glass på Triumphglass i Partille en solig dag var MKT gott!
2. Jag har itne haft något internet sen i fredags. Ingen aning vad som har varit fel å har inte kunnat ringa till supporten heller eftersom jag har bredbandstelefoni (den funkar inte om inte internet funkar) å jag hade inga pengar på mobilen. Men idag fick jag änligen igång det igen =)

Jag antar att det itne kommer att bli mkt skrivande den här veckan heller för nu har Spexveckan/ensembleveckan startat och jag har itne mkt mer liv än det. All tid går åt där och jag är redan trött.. och det är måndag.. lovande? Njae.. men det löser sig. =)

Folket! Hör upp! eller - läs upp? :P Klockan 20.00 nu på FREDAG den 16 MAJ är det PREMIÄR på spexet på Härnösands teater! BE THERE eller var fyrkantig!
Missar du fredag? Don't worry! finns en till chans på LÖRDAG den 17 MAJ kl 19.00!


kärlek alles! /T

hallon?

Valborg is över. Vi hade trevligt. Spenderade kvällen på Rosenbäcken tillsammans med alla vänner. Roligt var det även att Carro, Karlsson, Sander och Fredrik kom ner och festade med oss :) Var hemma ganska tidigt däremot pga många anledningar. Tex att jag inte hade mer att dricka, och tex att jag inte var spec frisk så jag känner mig faktiskt ganska duktig som var hemma vid 1-tiden =)


Förkylning still not gone.. Jag less på den nu.. I hope to God that den är borta tills på tisdag när vi ska sjunga på begravningen. Helst innan så vi kan öva lite..


Har börjat packa lite smått inför resa till Gbg imorn.. Ska va där tills på onsdag och det betyder att jag kommer att ha ångest många dagar över att jag inte har just den tröjan med mej, eller dom byxorna.. Jag HATAR att packa! Dessutom klagar alltid pappa på att jag tar upp mest plats i bagaget, men det gör jag faktiskt inte. Det är bara han som tror det :P Man måste ju få ha med sig lite av varje så man har nåt å välja på tycker jag.

Nu sitter jag här och väntar på att Ella och Anna ska komma hit och umgås lite med mig samt äta hallon/blåbärspaj som jag har i ugnen just nu. Var tvungen att göra slut på margarinet för det har gått ut.. :P Det dumma är bara att det inte tog slut.. Får hitta på nåt annat med det.. slänga kanske?

Nej nu ska jag ta ut pajen!

<3 /Martina


RSS 2.0