uppdatering!

Ja, det blev lite bloggande på slutet av veckan iaf.. Jag hann inte med mig. Emmelie fyllde år  i tisdags så vi var hos deras grannar Henke & Siri och åt middag och tårta, och jag fick även veta att jag gick vidare i Göteborg! Så då var det att kliva upp tidigt på onsdagen och åka tillbaka till skolan för att sjunga en gång till och göra lite a vista prov och grejer samt dirigera. Får svar i april om jag kommer in eller inte. Var kvar på skolan till halv 6 typ, sen mötte Emmelie upp mig i Nordstan och jag shoppade ett par skor som jag inte kommer att kunna använda förrän i maj typ när snön är borta, en fin vårjacka (som jag inte heller kan använda riktigt än) två tshirts på h&m och en tröja till Micke på Pepper. När vi äntligen kom hem var jag så trött och slut och hungrig så jag somnade tidigt.

Åkte från Bergsjön 05.15 in till centralstationen på torsdagen och klev på tåget som gick 06.02 från Göteborg till Örebro. Malin mötte upp mig vid skolan vid kvart över 9 och jag gjorde min uppsjungning klockan 11. Hade jätteont i magen och det gick inte lika bra i Örebro så där gick jag inte vidare. Kommer alltså Inte att flytta till Örebro i höst. :P Sen var det tänkt att jag skulle åka tåget halv 10 på kvällen hem.. Men jag kände att jag inte ville vara kvar så jag bokade en ny resa som gick klockan 5. Var i Sundsvall klockan 10 då Micke kom och hämtade mig. Äntligen fick jag träffa honom igen! :)

Igår var jag och Micke och hans pappa i Birsta. Vi köpte färg till väggarna på Silvan för endast 88:- för 9 liter! Billigt! 80% rabatt var det eftersom dom ska stänga igen. Det kallar jag fynd! Vi köpte också ett nytt guitar hero spel. World Tour.. Så less på det vi har... Ett par jeans, leggings och en tröja blev det också. Skönt att få lite nya kläder i garderoben till våren :)
På kvällen var det poker turnering i Solum. 19 stycken var det som var med och alla la en 100ing till potten. Jag åkte ut ganska tidigt.. Det var pissigt.. Men Micke däremot. Han gick och VANN hela skiten! :) 900:- fick han! :D Det var trevligt tycker jag :)



Idag har vi varit i Fränsta. Micke hade innebandymatch.. (bla. mot Robban i Takida men han spelade bara typ ett byte :P ) Dom förlorade iaf med 13-3. Helt värdelöst :P Dom var inte så bra idag kan man säga.. På vägen hem var det poliskontroller från Fränsta till nånstans efter Stöde.. Men jag körde så lugnt så mig tog dom inte fast. Däremot fick en i Mickes lag böter på 1500:- trots att han hade blivit varnad av Micke för fartkontrollerna. Klantigt tycker jag! :P


Nej nu har jag svamlat på alldeles för mycket utan bilder.. Är väl knappast någon som har orkat läsa enda hit :P Melodifestivalen tog nyss slut. Coolt att en operalåt gick direkt till Globen. Heja Malena! Micke är på spelning på Parketten och jag håller på att tvätta... Ska snart gå ner och hämta den och sen tror jag faktiskt att jag ska ta mig till Sandra och säga hej till alla festande människor :)



Avslutar med dessa roliga bilder på mig. Jag ser ut som en pygmé (det är jag ju nästan) Jättestor macka och en jättestor smoothie var det faktiskt :P


På Café i Göteborg


I fiket på skolan i Örebro

Spårvagnar och sjukhus

Idag har jag och Emmelie åkt massor med spårvagn. Först åkte vi och tankade hennes bil och hämtade ett paket på posten som hennes mamma hade skickat eftersom Emmelie fyller år imorn. Sen svängde vi in på Lidl för att kika om dom hade nån svart pärm.. Men det hade dom såklart inte.
Efter det åkte vi spårvagn till centralstationen och sedan vidare till Östra sjukhuset för att hälsa på Farmor som ligger inlagd där. Var lite rädd att hon inte skulle känna igen mig men det gjorde hon. Hon gjorde inte det först sa hon men hon kände igen mig på rösten sen. Hon tyckte att det var en rolig överraskning. "Det hade jag inte väntat mig" sa hon. :)
Det var kul att få träffa henne och se hur hon mådde.. Hon har blivit mager och liten. Men söt är hon ändå :)
Nu håller Emmelie på att baka en tårtbotten och sen ska vi laga mat. Makaroner och korv.. Kanske vi ska stuva dom? Makaronerna alltså.. Det är gott :)


Emmelie väntar på spårvagn


Farmor och jag. Glada :)


Sen sa hon att vi måste ta en sur bild också. Hon är rolig min farmor ;P

Framme i Göteborg!

Nu har jag kommit fram till Emmelie och Per i Bergsjön/Göteborg. Fast Per är inte hemma än. Han kommer imorn. Åkte buss från Kinna vid halv 8 och sen kom Emmelie och hämtade mig på stationen kvart i 9. Lyckades hitta henne på en gång när jag kom in på centralen. Duktigt! Efter några felkörningar och telefonsamtal kom vi iaf fram hit där dom bor. En fin 3a bor dom i :)

Jag har även hunnit med en sväng ut till Horred och hälsat på Stefan och RosMarie och deras barn Henrietta 8, och Karolina 6, och den lilla söta hunden Humle. Sjöng lite singstar och spelade Buzz med dom. Det var kul :)

Imorn ska vi försöka hitta vart skolan ligger och hur jag ska ta mig dig med spårvagn och jag ska åka upp och hälsa på farmor på sjukhuset. Annars blir det nog bara en lugn dag. Eventuellt ska jag försöka få tag i en svart pärm också för jag glömde min i Härnösand..
Inga bilder för jag har glömt att ta med kabeln. Dessutom har jag inte tagit nån än ;P Förutom en rolig bild på ett päron på ICA i Skene som såg ut som en rumpa :P




Saknar alla hemma.. Mest Mikael.. Men nu har det ju redan gått 2 dagar. Alltså bara 4 stycken kvar sen ses vi igen :D ♥


All my bags are packed...

I'm ready to go. I'm standing here outside your door. I hate to wake you up to say good bye...  Cause I'm leaving on a jetplane..
Nä nu bev det fel! Men åker det gör jag. Med bil imorn till Kinna/Göteborg och sedan vidare till Örebro. Sen kommer jag hem till dig igen älskling på natten mot fredag! Och alla vännerna också förstås!

Jag kommer nog förmodligen inte ha tillgång till så mycket dator så ni får ha överseende med att det blir väldigt lite bloggande nu i en vecka..
Wish me luck på alla sökningarna! Det kommer att behövas!

Ha det fint alla! Ni får gärna höra av er ändå med skvaller och div. andra skojiga saker som ni kan tänkas vilja berätta för mig. Kan ju inte läsa era bloggar heller men tfnen följer ju med ;)

Puss å kram! ♥

Catch med Ida & Anna

Anna och Ida kom förbi ikväll för att titta på soffan vi har uppe i vårat förråd.
Tänkte skänka bort den till Anna eftersom hon kan behöva den snart.. :P
Sen fastnade dom i min soffa och vi tittade på arga snickaren och efterlyst å så spelade vi Catch.
Så här kan det se ut när man spelar det fantastiskt roliga spelet:



Anna visar hur spindelmannen hänger uppochner och Ida dör av skratt




Nu väntar jag på att Micke ska komme hem. Sen blir det nog sängen. Jag får inte gå på skolan imorn heller för mina lärare. Men jag får gå dit och ha min lektion med Patrik i dirigering. Sen ska jag följa med Ida och kolla på lägenhet! :)

dumma spis!

Jaha. Nu sitter jag här med 1a? gradens brännskada på min underarm... precis ovanför tatueringen.. Det gör OOONT! och svider och det är jättesynd om mig! Ska förklara hur det gick till.. Våran spis är liten...liksom vårat "kök" är.. Det finns 3 plattor på den.. En stor och två små.. Den stora är till vänster... Gjort för en vänsterhänt person tycker jag då. Jag höll på att laga spagetti och köttfärssås med stekpannan på den stora plattan och spagettin på den lilla plattan längst fram... Åsså höll jag på att röra om i köttfärssåsen med höger hand och Plopp! så skvätte det upp vatten på min arm. Aj aj aj!
Hur gör jag för att lindra smärtan och svidet? Nån som har något bra tips?? Hjälp!

Halsfluss

Ringde till läkaren imorse och Micke körde mig till Blåsippan 08.30. Tog lite prover och sen tittade doktorn i min hals och konstaterade att jag har halsfluss. Jippie! Penicillin i 10 dagar.. Vilket betyder att jag fortfarande äter penicillin när jag söker i både Göteborg och Örebro... Kul! Not! Jag hoppas och ber till alla gudar att jag kan sjunga nästa vecka. Missar dessutom seminariet med Torbjörn Lillieqvist nu... :/
Däremot måste jag fortfarande städa lägenheten och jag måste ta mig upp till skolan ändå för att träffa Patrik och ha en lektion med han i dirigering...

Jag ser inget slut...

Just nu, eller inte precis just nu, för nu skriver jag ju blogg och tittar på 2 ½ men :P Men jag håller iaf på att städa ur lägenheten på Artilleri... Micke hjälper också till såklart.. Jag ser inget färdigt resultat i mina ögon.. Skulle ni göra det om det fortfarande såg ut så här i vardagsrummet?


Jag förstår inte hur man kan samla på sig så mycket skräp!! :P Men köket och toaletten är iaf klara.. Så det är ju bara vardagsrummet och hallen kvar nu. Vi har hållit på sen kl 11 i morse till klockan 4 typ... Skulle egentligen ha fortsatt ikväll men jag orkar inte. Jag är helt slut. För igår när vi var mitt uppe i Beck så small det till i halsen och näsan igen.. När ska jag bli frisk på riktigt?? Hela min kropp värker. Kan knappt gå normalt för att det gör så ont i nederbenen.. vad heter det? på vaderna fast på framsidan :P

Tisdag-Torsdag har vi seminarum.. Jag måste alltså städa på kvällen eftersom jag åker till Göteborg på lördag och inte kommer hem förrän på fredag morgon v.9. Och då måste det vara klart för då ska lägenheten besiktigas.. Men nu är ju det värsta gjort så det borde gå bra. Bara jag får ut grejorna!
Måste bara säga att Micke var väldigt cool också i mina solglasögon och ett sönderrivet örngott på huvudet:




Sen måste jag berätta (om Gisan har chans att läsa min blogg nu när hon är på Irland och för Ekan också för den delen) att jag var ute med Mysak igår.. Vi gick i skoterspåret.. Först övade vi lite inkallning och sen fick han springa själv... Det resulterade också i att jag fick gå nästan hela promenaden själv för den lilla jävelen sprang ifrån mig! GRRR! Jag hittade honom till slut nästan framme vid Kerstins hus.. Hundskrälle! :P Då fick han inte gå själv mera. Men lika glad för det var han eftersom han såg en annan hund framför oss när vi hade kommit ut på vägen och lyssnade inte alls på mig utan drog typ hela vägen hem... Jag höll på att bli galen och var väldigt arg på mig själv för att jag varken hade stryphalsbandet eller ett normalt koppel.. Ont i armen fick jag.. :P
Och jag som hade tänkt ta fina vinterbilder på honom i snön... Detta var den enda jag lyckades med: (med koppel)



Happy Valentine's day!

Idag är det alla hjärtans dag och vi ska åka till Sollefteå och ta det lugnt..
Träffa mamma å pappas kompis Kent och hans tjej och hennes barn som är där och hälsar på..
Skönt att slippa laga mat :P
Men först ska jag iväg och kolla lite på Snö6 med Anna.
Önskar er alla en mysig lördag!



Allt vore mycket roligare & enklare...

Om man nån gång när månaden börjar lida mot sitt slut hade haft en liten slant kvar... Men det har jag aldrig verkar det som.. Blää!
Jag vill kunna boka mina resor till södra Sverige NU! Jag vill åka till Övik och se på hockey! Jag vill kunna bjuda min älskling på nåt kul på alla ♥♥♥ dag imorn... Men det går inte när jag för tillfället har ca 50 kr kvar att leva på.
På måndag kommer jag få pengarna från spelningen vi hade förra helgen iaf. Det är bra för då kan jag boka resan till Gbg... Jag hoppas jag hinner träffa farmor och kanske kusin lite under dom 2 dagarna jag är där..
Varför ska det alltid vara så svårt? Förhoppningsvis blir det bättre nu när jag har blivit av med min lägenhet.. Då slipper vi betala dubbel hyra..

Micke blev sjuk natten till igår med feber och grejer, så vi har bara tagit det lugnt nu.. Ikväll blir det Let's dance och kanske en skräckis fredag den 13 till ära.. :)
Snö6 är det nu också.. Ska kanske dit och kolla en sväng imorn på dan.. Ska höra med Anna om hon ska dit.. Ska du det? ;P

Tyvärr inga bilder i detta inlägg heller.. Inget händer i mitt liv så jag har inget att ta kort på... Det kommer till veckan däremot tror jag :)

sandra är här

Nu är Sandra hos oss igen och hälsar på. :) Fick fina rosa tulpaner av henne igår när hon kom. :) Vi har varit på konsert idag igen på skolan och nu tittar vi på Efterlyst. Eller jag tittar, Sandra måste läsa kurslitteratur. Tur jag slipper sånt :P Hann även se slutet på Top Model. Fel person vann tycker jag.. :P
Har inte så mycket att berätta egentligen.. Rösten börjar komma tillbaka, vilket är bra eftersom jag ska iväg och söka snart plus att vi har seminarier med Torbjörn Lillieqvist nästa vecka. Det är en rolig gubbe! :) Ska bli kul! Måste bara lära mig mina sånger utantill! Liiite panik har jag..
Äsch, jag svamlar bara så jag ska nog sluta nu. Passar däremot på att tacka alla som har grattat mig till mitt nya jobb! :)

Tillbaka till verkligheten

Vet att jag har varit dålig på att blogga, men jag har bara inte orkat. Sorry about that.

I lördags hade vi spelning på Hallsta. Första spelningen med Per. Det gick över förväntan och det var skitkul! Mycket folk från hela världen. Galna tyskar i rullstolar och roliga fransmän rockade loss på dansgolvet.

Nu är jag tillbaka i skolan efter min långa sjukskrivning.. :P Var helt slut efter 3 timmar där och har nyss sovit middag i en timme.. Före middagen däremot :P Måste gå och göra mig något att äta snart. Ikväll och imorgon skulle jag ha sjungit på konsert på skolan men jag kände att jag inte pallade det. Inte helt hundra i rösten än.

En kul sak däremot är att jag har fått sommarjobb! Wiihiee! Plus timanställd extrapersonal fram tills sommaren börjar på ICA. :D Kul! Börjar redan vecka 10 med inskolning. Spännande att se hur dom gör på en annan affär. Jag har ju bara arbetat på Konsum. :P

Nu ska jag göra mig lite mat, sen ska jag upp på skolan och titta på konserten iaf. Sen kommer Sandra ikväll igen och ska sova hos oss några nätter. Bye!

"... har du sett kungen i baren?"

Ja min karl han är väl bara för underbar han :) Vi firar för övrigt 5 månader idag ♥
Igår spelade vi det nya spelet som vi fick av Anna & Mattias i födelsedagspresent. "Catch - vem blir den ultimata drömpartnern?" Ida var hemma hos oss och spelade det med oss. väldans skojigt! Och Micke & Ida skulle avsluta raggningsrepliken "Mitt namn är Madeleine Bernadotte..." Och micke säger: "Har du sett kungen i baren?" Förbannat roligt :P Vet att Ida redan har skrivit det i sin blogg men det tål att upprepas :P Tror att det spelet blir ännu roligare med lite alkohol i kroppen :)

När jag skulle skjutsa hem Ida vid sisådär halv 2 på natten så stog det en RÄV utanför gymnasiet (som vi bor mittemot). Mitt i stan alltså! Lite coolt tyckte jag. Ida tyckte den var äcklig. Jag tyckte den var söt :P Sen körde jag en liten genväg över MIUN... åsså helt plötsligt så får jag tvärstanna åsså skriker jag: "nä men va faaan!" då står det 2 RÅDJUR mitt i vägen! helt sjukt! Djuren invarderar city på natten verkar det som :P Det roligaste var att jag skrämde Ida massor.. Hon trodde typ att det var nån som låg mördad på vägen :P Tokfrans!



Idag åkte jag till Sollefteå för att vi har spelning imorgon och skulle repa idag.. Det var inte alls kul att lämna min älskling.. Det kom en tår när jag satt på bussen.. Fy! Utan honom i 2 ½ dag ska jag vara nu.. bläää! Det gick iaf bra att repa. Ovanligt bra. Fast jag sjöng typ inget för jag måste spara rösten tills imorn... Jag är så jävla förkyld.. och det blir inte bättre heller.. Snarare sämre.. Inte bra! :/

Nu ska jag springa upp och se vad syster håller på med.. Sen ska jag nog sova. Natti natt!

"Grilla ungarna över öppen eld ett tag med!"

Ja, så sa Gisela när jag berättade om en artikel jag hade läst på aftonbladet idag och jag håller fullständigt med!
Vad är det med världen? Vad får små barn i 10-13 års åldern att plåga djur? och inte bara djur, man har ju läst massa skit den senaste tiden om att dom misshandlar varandra.. Det är ju helt sjukt! Vart är vi på väg?
Iaf. Den där artikeln var från London där massa småpojkar tror jag det var hade lagt 2 stycken små söta valpar över en öppen eld och skulle grilla dom levande! Va fan! Som tur var kom dom undan med svedd päls och nåt bråck eller nåt sånt, tack vare att det kom en tant förbi och skrämde bort dom. Polisen har däremot inga spår efter förövarna. Skit!


Här är dom små söta.. foto: Scanpix.

Vad är det som gör att man över huvud taget Vill plåga djur? Jag förstår inte. Jag är väl kanske lite väl överkänslig, jag smäller ju inte ens flugor på somrarna om jag inte blir tvingad. Men att försöka elda upp två stycken små söta Valpar? Vad hade dom gjort mot dom ungarna? Nej. Dom skulle behöva bli grillade dom med. Så kanske dom förstår att så gör man bara inte!
Jag blir så jävla less (och ledsen) när jag ser sånt här! Det är fruktansvärt!

I brist på annat

Är förkyld igen och orkar inte komma på nåt att skriva om så därför snodde jag detta från Carros blogg :) http://hessel.blogg.se


OM MIG
1. Namn - Martina Madeleine Christin Carlsson
2. Bor - Härnösand
3. Syskon - Äldre systrarna Angelica & Gisela
4. Ålder - 23
5. Född - 25 januari
6. Ögonfärg - Blå
7. Längd - 1.58
8. Sko storlek - 34-36, lite olika
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Vattuman
11. Hårfärg - Mörkbrunt
12. Födelseort - Sollefteå
DAGENS..
1. Låt - Laudamus te ur Mozarts Cmollmässa... Öva öva öva!
2. Saknad - Älsklingen som är på jobb
3. Kläder - Myskläder
4. Smink - Kör naturellt idag
5. Underkläder - Trosor. Har inte ens fått på mig en Bh idag..
6. Mat - Bara frukost än så länge... Kanske orkar jag göra makaroner och köttbullar snart..
7. Köp - Inget.
8. Göra sen - Soffamys
9. Godis - Sura dragster
10. Pinsammaste - Inget alls faktiskt
SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Har aldrig gjort det. Anna tvingar aldrig med mig ;)
2. Tycker du om godis - Ja tyvärr :P
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - väldigt olika.
4. Äter du oftast nyttig mat - Både och.. inte världens nyttigaste människa..
5. Är du stark - Nej. Men jag har varit en gång i tiden. Satsar på att bli starkare än Micke :P
6. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Gissar på benen.
7. Tycker du att du själv är söt/snygg - Ja helt okej.
8. Du ger mycket komplimanger till andra - Ja
9. Är du nöjd med ditt förnamn - Ja
10. Du tycker att du själv är smart - Ja
11. Vad är det sämsta hos dig - Min lathet
12. Vad är det bästa hos dig - Att jag är snäll kanske...
13. Har du bra självförtroende - Ja ganska.
14. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - För mkt antar jag... datorn ligger i knät när jag ser på tv :P
15. Du tycker om att vara med killar - Ja
16. Känner du dina grannar - Nej
17. Vad har du för färg på dina underkläder - Vita och svarta
18. Använder du BH varje dag - Ja, förutom idag :P
19. Svär du ofta - Inte lika mkt som förut hoppas jag.
20. Gillar du skolan - Ja för det mesta
21. Har du någon gång skolkat - Ja
22. Spelar du något instrument - Piano och saxofon
23. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, handboll, slalom
24. Har du några tatueringar - 1 fotknölen typ och en på handleden
25. Har du några piercningar - Örat
26. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - ?
27. Tycker du om djur - Ja. Men dom tycker inte om mig... Prosit!
BRUKAR DU...
1. Sova - Ja
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka - Nej. Kanske 1-2 ggr per år
4. Snusa - Ja....
5. Dricka - Ja
6. Skada dig - Nej
7. Klä dig i svart - Ja, den lilla svarta.
8. Hata folk - Inte hata men man kan inte älska alla!
9. Lita på folk - Oftast
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - Inte så ofta som tur är.
12. Gå i skolan - Ja
13. Gå i kyrkan - Dop, bröllop begravningar, konserter mest..
14. Vilja dö - Nej!
NÄR...
1. Åt du senast - Frukost kl 1
2. Läste du ut en bok senast - Alldeles för längesen.. Jag har inte tid med böcker.
3. Köpte du något senast - Igår. Mat.
4. Svor du senast - ?
5. Sjöng du senast - Igår. Inte bra för halsen :/
6. Klagade du senast - Vet inte.
7. Klantade du dig senast - Ingen aning
HAR DU...
1. För många vänner - Nej
2. Förföljelsemani - Nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej
4. Skadat någon - Inte vet jag vet? Inte medvetet isf ;P
5. Färgat håret - Ja
6. Några piercnings - Nej.. eller öronen
7. Några tatueringar - 2
8. Egen dator - Japp
9. Gjort bort dig rejällt - Ja
ÄR DU...
1. Snäll - Ja det är jag.
2. Snygg - Ibland :)
3. Söt - Ja :P
4. Lång - Nej verkligen inte
5. Kort - Lagom
6. Klantig - Ibland..
7. Tönt - Nej
8. Tjock - Nej
9. Smal - Lagom
10. Romantisk - Ja ibland ;)




Ja det var det.. Jag är väldigt hungrig nu.. måste nog gå och göra dom dära köttbullarna iaf.. Fast jag är mer sugen på Subway... :/ Kom på att jag har en sak och berätta iaf. Igår när vi var i Sollefteå och repade (micke följde med) så var det en som hade kört in i förarsidan på bilen. Så måste byta framdörr.. Eller laga om vi inte får tag i nån dörr.. Men han hade lämnat en lapp han som hade kört på så det kommer lösa sig. :)


Min älskling är snäll idag :)

Han är alltid snäll iofs. Kan inte ha hittat en underbarare pojkvän :)
Iaf så är ju jag förkyld.. IGEN! va faan! Kan inte alla bara sluta smitta ner mig? Hela skolan är typ förkylda.. Inte så kul.. Men eftersom jag är förkyld så har Micke tagit hand om mig idag. Vi har varit ner på apoteket å köpt strepsils och nässpray och nu hör och häpna så lagar han mat till mig! Första gången i vårat snart 5 månader långa förhållande.. Makaroner och köttbullar :) gott! Han låter väldigt glad när han gör det också. Ska nog låta han laga mat oftare... Eller det beror ju på hur det smakar, men hur svårt kan det va? ;) Han har ju lagat mat förut.. Men då har det varit matlagning i form av minikrogen :P



Jag har legat nerbäddad i soffan större delen av dagen annars.. under mitt dunis. Mys! Men nu måste jag ta mig upp ifrån det för nu är maten serverad. :) Älskar dig Mikael! ♥

äventyr med klassen

Idag har vi haft konsert i Själevad med kammarkören. Vi åkte klockan ett och var hemma typ halv 9.. - lagom hem till beck alltså :)

 
Mattias & Erik med Ann i bakgrunden i bilen på väg till Själevad 

Vi följde efter Emmas gröna bil
 
Kör & orkester repar. Jag vilade :P


Konserten gick bra, det var ganska mycket folk vilket var roligt :) Jag sjöng däremot inte på Vivaldis Gloria som jag pratade om igår.. utan dom fick klara sig utan mig eftersom jag inte kände mig helt pigg.. Men det gick kanon det med. Och kul för mig som fick lyssna för en gångs skull :P

Ikväll när jag kom hem har jag bara legat på soffan under täcket och tyckt synd om mig själv och tittat på Beck. Känner mig inte alls pigg.. Blir nog hemma imorn.. har ändå bara en lektion.. Däremot skulle jag ju behöva ta mig ner på stan och söka fler sommarjobb.. Hmm..


Nu ska jag nog sova iaf. Natti natt!

RSS 2.0