Opponeringen

Idag har vi opponerat på varandras uppsatser.. Jag har lite jag måste fixa till enligt läraren men inte så hemskt jättemycket. Hon tyckte att frågan var bra och att jag hade skrivit bra utefter den.. Men måste komplettera med några saker. Har tills på tisdag på mig att göra det så det ska nog gå bra. :)

Vi har satt upp en hylla i köket idag och det blev såå fint :) Hade tänkt ställa stereon på den från början men vi kom fram till att det inte skulle se så bra ut så det blev så här ist.

 

Snart kommer Emelie och Jonas hit. Vi ska spela spel. Kanske buzz? =)


Höstväder

Utanför vårat fönster, på innergården där vi bor har vi alldeles underbara höstträd. Och idag när det äntligen var sol ute så passade jag på att ta en liten bild på dom så ni får se vad fint det är ;)


 

Annars flyter det mest bara på... Micke håller på att installera sig och idag har vi bakat negerbollar :) Tänker inte skriva chokladbollar för det heter inte så :P Dom blev inte sådär jättegoda som dom kan bli för vi dricker ju inte kaffe... vilket resulterade i att vi gjorde på vatten ist.. å det är  inte alls samma sak. Men det funkar iaf :)

Imorn ska det opponeras på uppsatserna. Wish me luck!
Kramar


Latardagen

Ja nu har jag blivit sambo igen och än så länge flyter det på bra. Kanske för att det är helg och för att jag inte har haft någon skola att gå till. Jag hoppas verkligen att Micke får ett jobb snart så han också har något att göra på dagarna.

Igår var vi till Fanny och Jesper och hälsade på. Kollade på idol och pratade en massor, fast det var Fanny som gjorde det mesta av pratandet. Hon är en riktig liten pratkvarn ;) Iaf så fick Micke tips av Jeppe om ett jobb, som iofs bara är typ kanske max en gång i månaden men han ska iaf kolla upp det. Kan ju va kul att ha något extra också :)

Idag har vi verkligen bara latat oss! Jag vaknade och var jättehungrig och kissnödig. Inte så konstigt att jag var det då.. för jag vaknade klockan 1!!! Alldeles för sent. Fattar inte hur vi kunde sova så länge, för så länge var vi inte uppe igår :P

Vi har inte gjort många knop idag, jag har inte ens tagit mig in i duschen och fått på mig några vettiga kläder. Bara mysbyxor å linne... Men jag har gjort en god köttfärslimpa till middag iaf. :) Och nu när Micke har diskat färdigt ska vi baka kladdmuffins :) Sen fortsätter kvällen med mera latande :P

Jag har kommit på vad det är för fel på min dator tror jag.. Förra veckan tror jag det var när jag skulle resa mig upp så fastnade jag i batterikabeln och råkade slita ut den... Inte så bra men täntke inte mycket mer på det då utan stoppade bara in den igen... Och nu har jag märkt att den inte alltid laddas utan man måste vicka på kabeln för att det ska funka.. Å det är då skärmen blinkar och låter så där konstigt.. Så det kanske inte är något allvarligt fel.. Fast det är ju dumt ändå...

Nu har jag svamlat på alldeles för mkt :P Hoppas ni har en mysig helg där ute i höstovädret :P
kramar

D-Day!!

Om mindre än en timme ska jag hämta Micke på busstationen! Jag är stressad över allt som måste göras innan han kommer men sååå lycklig!! :)

Är nästan klar med uppsatsen, men inte helt så det blir till att skriva ikväll trots att jag hellre bara hade myst. Men måste prioritera detta. Vi får mysa hela helgen istället! ;)

Ska skynda mig att dammsuga bort lite hår som jag fäller överallt. Man skulle kunna tro att jag är en hund eller nåt :P

Ridande poliser

Idag efter att jag hade varit och haft sånglektion på skolan och stod å väntade på bussen så kommer plötsligt två stycken poliser på hästar gåendes upp för avenyn. Det tyckte jag var lite skojigt :)



Annars så har det inte blivit mkt skrivande idag fast jag hade tänkt det. Har kört fast på analysen... Men imorn ska vi sitta på skolan och plugga så då kanske det går bättre. Jag hoppas det iaf!
Har istället städat färdigt här hemma så Micke inte vänder i dörren när han kommer imorn! ;)
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt tvtittande. Jag och 4an ;P

Tack Anna, Rebecca och Angelica för recepten! Är det nån fler som känner för att dela med sig så tveka inte! ;)

paket på posten

Idag när jag kom hem hade jag fått en avi om ett paket från Gisela. Vad kan det vara tänkte jag? Pratade med Micke samtidigt och han sa att det förmodligen är min kofta som jag glömde i Sollefteå... Men den skulle ju mamma skicka tänkte jag så jag var väldigt nyfiken på vad det kunde vara för något. :P Det var koftan som jag hade glömt... Men också halvtjockkakor som Gisan bakat och ett brev från mamma med hundra kronor i som hon sa att jag skulle köpa godis för :P Vi får se vad det blir ;) Tack så mycket mamma och Gisan :) Har ätit lite nu medans jag har tittat på Hells Kitchen. Gott! :) Har även ägnat kvällen åt att städa i garderoben och gjort plats till Micke. Det är tur att han inte har lika mycket kläder som mig, för då hade det blivit problem. Men så här fint blev det iaf:



Får se hur länge det är så där fint :P Jag har också börjat skriva på min uppsats (hallelujah!) itne så mkt men jag har skrivit inledningen och nästan hela beskrivningen så när jag hade gjort det firade jag med min bacardi breezer pineapple som har legat i min kyl ända sen nollningen. Tyckte att jag var värd det :P

Jag är rädd att min dator håller på att gå sönder. Skärmen blinkar och låter mysko ibland... Inte bra om den pajar nu kan jag säga!

Sen har jag en efterlysning på goda och enkla recept som man kan laga till middag. Jag är så fruktansvärt less på all mat. Har liksom ingen matlust för jag vet att det bara smakar samma... Tex Rebecca så tycker jag att kasslergratäng lät gott. Lust att dela med dig av receptet? ;)

Kramar från mig! Nu är det bara 2 dagar kvar tills han är här! ♥


Äntligen! säger ni :)





Vet att jag har varit dålig på att uppdatera denna vecka och jag ber om ursäkt för det. Men har liksom inte haft nån motivation. Kanske för att det inte hänt så mycket.. Men lite har det hänt iaf. VFUn är avklarad och nu är det dags att börja jobba på examinationsuppgiften. Har däremot inte kommit igång än men jag tänkte försöka med det imorn. Första "manuset" ska ju vara inne på på fredag. Jag har varit i Jönköping med Kammarkören och sjungit på Svenska körledarkonventet. Det var en trevlig liten roadtrip där jag även fick träffa Siri som också var där :) Vi gick tillsammans på Kapells så det var kul att ses igen :)

En annan kul sak som jag har längtat efter länge och fortfarande längtar efter är att Micke äntligen kommer till mig! På torsdag vid 7-tiden på kvällen kommer han att vara här!! Var väldigt längesen jag såg honom nu och jag längtar som en tok!

Hoppas alla läsare haft en bra vecka och helg :) Kramar från Götet!


Mördarmåndag!

Idag har jag haft mördarpasset på Trulsegården igen. Bara musik med 8or & 9or hela dagen från 9 - 14. Nonstop nästan! En halvtimmes lunch var det ju iofs.  Fatta att man var lite slut i huvudet efteråt. På toppen av detta så skulle jag till Artisten och stämrepa med mina soprankamrater i Kammarkören.  Så nu när jag kom hem blev det pizza, hade glömt att ta fram någon mat ur frysen och hungrig var jag. Sen somnade jag visst och sov fram till klockan 20 typ.

Har även världens träningsvärk idag. Mina lår är inte att leka med idag alltså. Jag gissar på att det var dom där jävla utfallen på body pumpen igår som är boven. Jag känner mig som mormor när jag ska ställa mig upp eller sätta mig ner i soffan. Det går inte fort och aj aj aj vad det gör ont! Jag måste nog ringa till Emelie å fråga om det är lika illa hos henne :P Imorn funderar jag på att gå på body combat igen. Det dumma är bara att det är så konstiga tider, 17.10 börjar combaten imorn. Mitt i maten typ och man har nyss kommit hem. Hade varit bättre om det var 18.10 ist. 

Nej nu ska jag fortsätta titta på tvn och försöka hålla mig vaken tills Micke kommer hem från innebandyn ikväll. Det är inte långt kvar tills han kommer ner nu! :D ♥

Hoppas alla får en fin vecka! :)


....

Heja Ungern!

Äntligen sovmorgon!

Det var så skönt att slippa ställa väckarklockan imorse! Jag sov länge! Nästan till halv 12 :P

Igår var jag och Emelie upp på Ramberget. Jävla jobbigt var det! Först brant uppför och sen brant nerför. Ingen vila inte! :P Men väl där uppe kunde man se nästan hela Göteborg :)
Titta vad fint :D



Läppstiftet till vänster vid bron, Ullevi i mitten till vänster och Liserbergstornet till höger. Hittar ni? :P


Jag storstädade även lägenheten igår! Dammsugade, dammtorkade, moppade golven och gjorde allmänt fint! :P
Duktig jag :) Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt. Kanske en promenad.. Och ikväll är det viktig match mellan Sverige och Damnark!

Ha en fin helg alla! :)


Världen är liten trots allt...

Ja detta hade jag väl aldrig trott skulle hända. Men i morse när jag skulle kliva av bussen ute i Skra bro/Torslanda så får jag frågan: "Men vad gör du här?" Åsså står jag öga mot öga, eller haha nej öga mot axlar med Erik Godin. För er icke Härnösandsbor som läser bloggen så är det en gammal vän från Härnösand. Det var även hans pappa jag krockade med för några år sedan ;P Han jobbar tydligen där ute  på Lilla Trulsegården. Förskolan bredvid Trulsegårdskolan där jag gör VFU. Ganska förvånad blev jag må jag säga men det är alltid kul att veta att även fast Göteborg är en Stooor stad i mina ögon så kan man alltid träffa på någon man känner på det minst oanade ställena. Sprang ju även på Leonard på spårvagnen för någon vecka sedan.

Nu fortsätter Hell's Kitchen! Sen ska jag sova.

Första VFU-dagen avklarad

Det var längesen jag behövde kliva upp så här tidigt. Tio över 7 ringde väckarklockan imorse. Då var jag sjukt trött och hade inga planer på att kliva upp. Särskilt med tanke på att jag bara hade sovit ca 6 timmar. Kunde inte somna igår. Hade väl förstaskoldagennerver lr nåt :P Men upp kom jag och jag kom i tid till skolan också. Duktigt tycker jag faktiskt :)
Har haft 6 stycken musiklektioner idag med 8or & 9or plus att jag satt med på lärarmötet. Gick alltså hemifrån 10 i 8 och var hemma kvart över 5. Låååång dag! Och jag var helt slut när jag kom hem. Men jag tänkte att näe jag ska inte sova nåt nu för jag ska lägga mig i tid ikväll så jag får sova ordentligt. Men! vid 8 snåret råkade jag somna ändå och vaknade med ett ryck när Micke ringde mig klockan 9. Då var jag helt väck i huvudet. Såg på Hollywoodfruar och sen hoppade jag in i duschen. Nu är jag på väg i säng men måste vänta tills Micke har slutat innebandyträningen så han kan natta mig. En halvtimme till måste jag alltså vara uppe. Jag hoppas bara att jag inte försover mig imorgon!

Kanelbullens dag

Idag är det söndag och kanelbullens dag. Jag bakade bullar igår och tog med mig en påse till farmor idag. Var hos henne i ca 2 timmar och vi pratade och tittade på bilder. Hade tagit med mig datorn så hon fick titta på Emmas blogg bl.a. Hon tyckte iaf att det var jättekul att jag kom och hälsade på så det var ju kul :)  Och Majsan (hennes hund) kom faktiskt fram och hälsade på mig och var inte lika rädd som förra gången vi var där. Positivt! Glömde tyvärr kameran hemma så jag bjuder på denna bild på Emma och henne från i somras när vi var där och hälsade på ist.


Imorn börjar min VFU. Jag och massa jobbiga högstadieelever. Kommer gå finfint! :P Bussen går 8.04 från Hjalmar.. Jag kommer vara trööööttt!!

Då var det över...

Sitter här med tårarna i ögonen... Det är över. Det är slut...
Visste ju att dagen skulle komma men jag var ändå inte riktigt beredd på det..
Jag är nu officiellt inte längre med i HotSpots! Jag är borttagen från hemsidan, varken bild eller nummer finns. Det står bara: "info kommer" där det tidigare stod mitt namn ovanför leadsång.. Får ju egentligen skylla mig själv eftersom jag ringde å påminde dom att dom skulle ta bort mig eftersom dom ringde till mig och frågade om spelning men iaf...
Saknar verkligen bandet! Saknar att vara ute på spelning och röja (och tappa rösten). Saknar Joppa, Anna, Robert och Per och allt skoj vi hade tillsammans! Trodde aldrig att jag skulle sakna det så mycket. Men det gör jag! Jag vill sjunga i band!


Mina underbaringar och jag!




Har bakat bullar idag. Måste ju sysselsätta mig med nåt. Ska ta med några till farmor imorn tänkte jag. :)


tränat!

Ja nu har jag skaffat träningskort på Sportlife och jag och Emelie har varit och tränat body combat ikväll. Riktigt skönt att få börja komma igång igen! Hoppas bara att det håller i sig denna gången ;P Magen ska bort!
Sen är det ju bara ett plus att man mår bättre och får bättre kondition och immunförsvar av träning också ;)

RSS 2.0