Fest på RB

Just nu sitter jag i Idas soffa och tittar på ensam mamma söker och dricker en flaska smirnoff ice. Ida  håller på att göra sig i ordning, hon är sådär pigg på fest ikväll eftersom dom var på halloweenfest igår.. Men hon ska faan med! Nu när jag för en gångs skull festar :P Hon och jag hade ju tänkt åka till Sollefteå imorn för att gå på halloweenpartyt på bowlingen men vi har inte råd så det får bli en annan gång :/ Fest ikväll istället.
M jobbar på mini igen.. Det är tråkigt när han jobbar där för han kommer hem så sent på natten.. Men imorn ska vi ha mys efter att han har slutat jobba! Wiie :)

Det är alltså fest på RB ikväll, egentligen skulle det ha varit Höst5 men det var så få intesserade av det så det blev inställt och istället är det vinprovningsfest. Jag tänker däremot inte dricka nåt äckligt phulvin. Jag håller mig till mina smirnoffs :)

här e vi (Ida och jag) för längesen på fest hemma i solle :)

filmtime

M jobbar ikväll å jag hade tråkigt för alla classmates är hemma i sina hometowns å massa studenter är på halloweensittning.. så just nu at the moment är jag å hälsar på Mattias i hans nya lägenhet :) Vi ska titta på nån slagsmålsfilm tydligen.. :P hoppas att den e bra så jag inte blir uttråkad.. :P

Vi har haft stora tvättardagen idag.. massa tvätt! Men nu får jag inte skriva mer för mattias för han säger att han ska upp tidigt imorn å att vi måste börja kolla på filmen så han kan få sin skönhetssömn.. å trust me! Han behöver den :P


Va e de för en da?

E de en vanli da? nej de e ingen vanli da för de e mamis födelseda hurra hurra hurra! :)
Ja grattis alltså till mamma som fyller år idag. Jag har bakat tårtbotten.. det gick bra efter många om och men.. fick slänga 3 ägg (eller mysak fick äta upp två) för att jag lyckades inte med att separera gulan från vitan som man skulle göra.. klant!

Jag  och Gisela har en lång "attgöralista" idag och vi har hunnit med ganska mycket redan. Vi har: dammsugat, vattnat blommor, tvättat, diskat, städat toan, varit ute med hunden, å bakat tårtbotten. Nu är det inte så många grejor kvar att göra :) vi ska åka in till stan och hitta en present till Gisans kompis Elle som också fyller år idag. Å snart kommer M hit också :) Längtar!


Mammas blommor och presenter från oss :)

Vi har även hunnit med att se ett rådjur som stog på baksidan på våran gård idag. Tänkte ta ett kort på det... men jag hade glömt stoppa tillbaka minneskortet å innan vi kom på det så hade rådjuret traskat iväg..
Nu ska vi åka in till stan en snabbis

tattoo day! =)

Nu är den här! =) Min nya tatuering. Jag är väldigt nöjd. =) Mika har tatuerat och Gisela har gjort motivet.
Sitter på höger handled.





För övrigt så har jag inte haft nån tillgång till dator i helgen. Vi har haft fullt upp och jag har inte sovit hemma så därför har det varit lite bloggande. Jag hoppas att ni inte har tröttnat utan att ni fortfarande kikar in. :) Lämna gärna en kommentar :)


sex and the city - the movie

Ja nu har jag då alltså äntligen sett satc filmen, typ ett halvår efter alla andra, men den gick inte på bio i solle i somras och nu när den gick här igen i hsand så hade jag redan beställt den så då tyckte jag att jag lika gärna kunde vänta tills jag fick den... Och jag är glad att jag väntade! =) Tyckte den var bra, kändes som att man såg serien, några tårar fälldes och ett litet fniss då och då fick jag ur mig.. :P
Det roliga var att jag drömde i natt att jag fick satc, mamma mia och the dark knight som jag har förhandsbokat på homeenter... Åsså kom satc med posten imorse!! jag blev såååå glad :D Drömde en liten sanndröm iaf ;)



Det är bättre nu iaf.. Jag vet att det kommer bli bra. Jag vet att du älskar mig och att jag älskar dig.


Du är mitt allt!



Idag på flexet fick jag massa beröm igen! =) det är så kul att sjunga nu när det går så himla bra. Jag ska verkligen försöka hålla uppe den här nivån! =) På söndag kl 18 har vi konsert i domkyrkan med kören och weberkvartetten och solister. Ska framföra Fredriks Requiem till minne av Patrik Runeke som dog alldeles för tidigt.. väldigt synd för han var nog den coolaste prästen jag nånsin träffat!

vill inte

vill inte ha det så här! vill inte gå å vara orolig.. vet att jag inte ska vara det men ibland går det inte låta bli...

vill inte ha min så kallade "fläkt" i köket heller. det är inte kul att behöva vädra ut hela lägenheten så fort man har lagat mat. det är inte kul när man luktar som ett helt gatukök trots att man lagade mat i ugnen och inte stog å stekte nåt.. vad ska jag göra i vinter när det är 60 minus liksom? okej så kallt blir det nog inte men det kommer ju kännas som det om jag måste vädra å greja.. GRR på härnösandshus dumma fläkt!

dumma jävlar!

Just nu finns det 81 sidor på blocket där folk vill sälja Metallicabiljetter för alldeles för mycket pengar! Jag blir så arg på dom människorna som gör så där! Vi var 7 st som ville åka ner och M åkte jättetidigt imorse för att logga in på ticnet och försöka få nån biljett, men han fick ingen... slutsålt när han äntligen kom in vid typ 20 över 9... Tycker så synd om han! Jag hoppas verkligen att vi kan lösa det på nåt vis så han får se sitt favoritband igen.. Mig gör det ju inte lika mycket men jag blir så himla irriterad på folk! Kan dom inte låta dom som verkligen vill se konserterna få göra det utan att behöva lägga ut tusentals kronor? Jag hoppas verkligen att dom inte får sålt alla utan att dom kommer sitta där med sina biljetter och ha lagt ut massa pengar i onödan! GRR!
Någon som håller med mig? Kommentera gärna! :)


inte helt smart

Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder från igår och idag när vi hade tjejfest och jag och ida har varit på dop :) Men! (Som Tony Irwing säger) så är jag så jäkla osmart att jag lämnade kameran hemma hos M.. Inte alla hästar i hagen kan man säga... så jag får återkomma med bilder..
just nu är jag hemma och tvättar lite.. Ska iväg till Mattias sen på inflyttningsfest och kolla läget lite.
Det var trevligt igår och det var hur kul som helst att träffa Adam, Carro och Johan idag på dopet :) Det gick förövrigt bra att sjunga, förutom att kantorn var värdelös.. :P

puss!

underbara 70talsmode :P

Ja vad säger ni vänner? Ska vi inte ha en 60-70tals fest? Jag har massa kläder att låna ut. Se bara:

1.  2.  3.  4. 
5.  6.  7.  8. 
9.  10.  11.  12. 
13.  14.  15. 

1) mormors fina randiga klänning. 2) denna hade mormor med ett rött skärp i midjan. 3) Gisela i en jeansjacka. 4.) brun polotröja och alldeles för långa bruna byxor.. dessa byxor finns även i 2 andra färger. 5) Mammas fina jacka! Den ska jag använda mig av även om det inte blir nån fest :P 6) en blommig omlottkjol. 7) Blå skjorta och kavaj a la John Travolta :) 8) En blommig tröja som mamma har sytt, jättesöt. 9) rutig klänning. 10) Hottade upp den lite med annas skärp och och kortade av den lite. 11) Grön klänning från 60talet. 12) orange blus. 13. Blommig klänning också från 60 tror vi. 14) Blå klänning från 60talet. 15) Orange klänning med dragkedja fram.


Letar man hemma i mormors källare så kan man hitta många fynd! =) Det var väldigt roligt :)

Ikväll ska tjejorna festa. Sex and the Village! =) Ska bli kul! Återkommer med bilder efter helgen eftersom jag kommer ha fullt upp imorgon också med dop i Sundsvall :)

puss!


du är mitt allt <3


Den ängen där du kysste mig den har ett sällsamt sus
och solen glimmar över den med vitt förklarat ljus.

Jag tror ranunkeln bugar sig på minnets guldmynt rik
Den ängen där du kysste mig...
är ingen annan lik.





Jag älskar dig Mikael!




typiskt mej

Sitter på skolan.. klockan är inte ens 10 och jag är vaken.. Helt i Onödan! Tvingade verkligen upp mig själv tidigt imorse eftersom vi hade lektion kl 9 trodde jag.. men ack! så fel man kan ha.. den är tydligen inställd? varför har aldrig Jag koll på sånna saker? jag som verkligen inte är någon morgonmänniska.. och stackars M som var tvungen att kliva upp han också.. sitter här och försöker klura ut hur fasiken det var man jobbade i excel nu.. men jag minns verkligen ingenting... nån som vet hur man gör för att få kolumner med linjer å så? bra förklaring där av mig :P ge mig tips! ;P

bilder från helgen

Vi hade väldigt kul i lördags! =) Inflyttningsfest hos Charlie och Karin, sen ner på båten och efter det vidare till Kajutan där Irene Panik spelade :) Sys var snäll och lyckades hjälpa mig med nätverkskortet så nu har jag internet igen också :) Här kommer lite fina bilder från i lördags :)


     
anna ler med ögonen,         anna å jag,                champagneglasen    
 

 
älsklingen in action


iRENE PANiK rockade


 
IdaMaria & Ella,                 Marie & jag

 
innan fest

 
under fest tillsammans med Ida

 
dagen efter fest





Tyckte dom sista bilderna var lite roliga ;)
Måste även passa på att tillägga att vi hade konsert idag på skolan där jag sjöng två stycken. Det gick kanonbra! :)

skitdator

ja nu sitter jag hemma hos anna och skyndar mig att skriva lite innan vi ska ut ikväll.. först på inflyttningsfest hos charlie och karin och sen ut på krogen. det ska bli kul =) har inte druckit på väldigt länge..
anledningen till varför jag inte uppdaterat bloggen på länge är att mitt nätverkskort är inaktiverat så jag kommer inte in på internet och jag ve tinte hur man gör för att aktivera det igen... :/ ringde till adde men han satt och körde bil och kunde inte riktigt förklara för mig så att jag förstog och det var lite svårt när han inte satt framför datorn själv... så fortfarande inget internet.. nån som vet hur man gör? Hjälp!
nu ska vi sminka oss färdigt och sen kommer ella och martin och hämtar oss! =)
återkommer med bilder när jag kan =)
puss!

en månad :)

Dagarna bara flyger iväg känns det som. Har haft fullt upp i helgen med rep med bandet och filmkvällar och firande av mormors kommande 75årsdag. (Hon blev förövrigt mycket glad över mössan och den passade finfint :) )

Det går bra å repa nu för tiden.. Det är så skojigt när alla är seriösa å vill åt samma håll :)
I lördags såg jag alltså på film med lillebror.. kände att jag behövde umgås lite med han också för det var så länge sen... Vi såg:
The hottie & the Nottie  - Se inte den!! Helt värdelös! Vi såg typ 20 min sen stängde vi av och kollade på NHLpremiären från Stockholm ist... men kände att vi ville veta hur den sluta.. så vi såg typ sista 5 minuterna också.. Det är nog så att Paris Hiltons filmer inte är några guldbaggevinnare :P
Varg  - hyfsad film.. hände inte jättemycket och det syntes alldeles för väl att vargen inte var en varg.. tycker dom kunde ha hittat en hund som var lite mer varglik iaf... dom brukar vara rätt så bra på det.. trodde att det skulle vara lite mer action, men kul att få se Stormare som norrlänning :P
Utan spår - Om en mördare som lägger ut sina offer på internet, och ju fler som tittar, desto fortare dör offret.. det var nog den bästa filmen vi såg den kvällen, fast höll på att somna flera gånger.. men det var av trötthet och inte av att filmen inte var bra :P


Idag firar jag och M en månad :) Grattis till oss! =) Jag hade gjort köttfärslimpa med bacon på, klyftpotatis, morötter och grönpepparsås och lingonsylt till middag. Mycket mumsigt vill jag lova och jag fick beröm av M :)

Ja.. jag har ju ingen kamera.. och var inte smart nog att ta en bild på älsklingen när jag hade lånat syrrans.. så det får bli denna igen :P

Me love you!


RSS 2.0