En liten juluppdatering :)

Sitter i soffan hemma hos Mickes pappa och "tittar" på när Micke och Peter spelar NHL -04... Tänkte jag skulle berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna :)

Kom till Härnösand i måndags kväll, på tisdagen skulle vi äta potatisgratäng och fläskfilé men Mickes pappa hade köpt Janssons frestelse istället för gratäng :P Men som tur var märkte jag det i tid så vi fick potatisgratäng iaf ;)

Julafton firades tillsammans med Micke hemma hos mamma och pappa. Jag och Angelica sjöng både på Lions - annorlunda jul och i Sånga kyrka på kvälllen. Det gick förvånansvärt bra fast vi inte hade hunnit öva nästan nånting... Kanske är ett koncept vi ska följa :P
Fick bra julklappar, bla: fritös, hårfön, stekgryta, eltandborste, sodastreamer och filmer och lite pengar. :)

Igår var vi ut på Hullsta gård för det stora juldagspartyt! Hade sett fram emot det men det var inte så kul. Visst var det kul att träffa kompisar man inte sett på länge, men hälften av dom man träffade var så fulla att dom nog inte kommer ihåg att dom träffade mig.. :P

Idag åkte vi tillbaka till Solum för att få och ge bort lite julkappar här också :) Har även hunnits med en pokerturnering ikväll. Jag kom 3a :)
Imorgon har Micke träningsmatch i Kramfors så jag och Peter ska åka och titta på den..

Glömde kameran i Sollefteå så bilder kommer när vi har åkt tillbaka dit igen :)

Hoppas alla har haft en mysig jul!

JULKRAMAR från mig!

Snart är jag i Norrland!

Sista dagen hemma nu, för imorgon bär det av till Härnösand! Idag ska jag packa, städa lite och diska.. Sen ikväll ska jag iväg på konsert. Uruppförande av Fredrik Sixtens nya Juloratorium på svenska i Domkyrkan klockan 18.00! Ska bli kul! :) Får se om jag får med mig Emmelie.. hon var lite bakis idag :P

Veckan har annars mest bestått av plugg.. Var hundvakt åt skräcken Bob i fredags.. Det gick ganska bra fast han ylade och gnällde den här gången också.. men tydligen så gör han det när han är hos andra också så det är inte bara här hos mig :P Sen på kvällen bjöd Emmelie mig på tacos hemma hos henne. Det var gott :)

Imorn har jag föreläsning och 17.40 går flyget. Flyger med SAS den här gången så jag får mellanlanda i Stockholm.. Då ska jag passa på att skriva lite på tentan medan jag väntar. :)

Hoppas alla har haft det bra i veckan och helgen :) Kram från mig

Det är inte klokt

vad duktig jag kan vara ibland!

Hemtentan är skriven, väntar bara på att bli läst av Angelica och sen ska jag skicka in den. Har dammsugat och moppat golven och snart är jag på väg till affären för att inhandla nåt gott tills ikväll när Emelie gör mig sällskap till idol-finalen :) Helt slut är jag nu så jag måste vila en liten stund innan jag går. Men inte allt för länge för jag måste göra mat så den är klar innan klockan 5 för då ska jag spela pokerturnering :P




Ikväll hejar jag självklart på Erik! (foto från starlounge)


hemtenta...

Nu har den kommit.. hemtentan. Klockan 17 idag kom den och hittills har jag skrivit en rubrik. Känner mig väldigt duktig... Har bestämt mig för att inte skriva något idag. Jag har ju trots allt hela dagen imorn och fram till 17 på fredag på mig.. och det ska bara vara 8-10 000 tecken så det borde jag ju klara hoppas jag. Det dumma är bara att jag knappt fattar frågan och inte heller boken för den delen ;P Men det löser sig.. annars får jag väl skriva omtenta.. blä! :P

Iaf så fick jag en liten chock igår när rörläggaren ringde halv 9 för att sedan komma och fixa avloppet vid 9-tiden! Fantastiskt att hyresvärdarna kan lyckas med nåt!

Micke har åkt och jag är ensam igen.. Inte så kul alls men kanske bra nu när jag måste koncentrera mig på tentan.. Dessutom är det ju bara 1 ½ vecka kvar nu tills jag får träffa honom igen :)


Ne nu ska jag kura ner mig under filten igen och titta på film. :)

duktig idag :)

Idag har jag:

* skrivit klart uppgiften och skickat in den.

* ringt till hyresvärden och påpekat att det är stopp i vårat avlopp i duschen, så jag hoppas att dom skickar någon snarast. Förmodligen inte eftersom dom är helt värdelösa hyresvärdar...

* tränat afro power dance med Emelie. Det var sjukt kul idag med!

* packat ner alla mickes saker i en väska för nu ska han härifrån! :P haha nej jag skoja bara, han åker till norrland imorn eftersom dom har spelning så jag kommer inte träffa honom på 2 veckor! :( men det går nog bra den här gången med :)


Imorgon ska jag:


* vinka av micke på tågstationen


* leta efter en digital fotoram till farmor


* gå på föreläsning


* ha julkonsert med kammarkören på artisten 19:00.  Alla som är i Göteborg kan ju ta sig dit ;)


Winter

Sitter här och hejar på Daniel och Svänzons i dansbandskampen och avnjuter den nya xidern som har kommit nu lagom till jul. Mycket god är den kan jag lova. Rekommenderas!

 

Idag gjorde jag god mat också. Biff & lök med klyftpotatis. Micke hade aldrig ätit det förut men han tyckte det var mumma :)

 

Måste rösta på Daniel nu!

Hai!


Nu är det slut på veckan...

Det är dags för fredagsmyyyyyyyyys!! :P

VFU:n är avslutad för den här terminen. Har haft det jättebra i Torslanda och Tina har varit en toppen handledare! Nu när jag vet att jag inte kommer att vara där mer känns det faktiskt lite tråkigt. Har ju börjat lära känna eleverna och känns lite ledsamt att lämna dom. Men det är väl bäst om jag får göra det som är tänkt att jag ska göra, nämligen ämneslärare och inte klasslärare.

 

Nu sitter vi och tittar på Idol och har myst till det med lite chokladfondue. Mycket gott! Tyvärr har ju inte hösten så mycket frukter att erbjuda mig men det blev iaf apelsin, vindruvor och banan. Alla mycket goda att doppa i choklad. Men man hade ju självklart velat haft jordgubbar :P

 


YUMMI!





Dags att koncentrera sig på tvn. Jag är lite kluven på vilka jag vill se i finalen men jag tror Erik och Tove.
Efter idol är det nog dags för sängen. Har varit väldigt trött på kvällarna senaste veckan. Är ju inte van vid att kliva upp så här tidigt. Skönt med sovmorgon imorn. :)

Ha en fin helg alla!


pepparkakehus

För att bli lite gladare i allt elände så har jag och Micke byggt ihop pepparkakehuset idag. Micke fick vara en hjälpande hand och dekorerade med nonstop också :) 

Ganska fint blev det iaf :)

 

Kul att några kommenterar iaf! Blir glad av att höra från er :)

Nu är det tre dagar kvar på VFU:n sen börjar helvetesveckan med 2 tentor. Fy och usch! Tur att det snart är jul :)

 

Kramar ♥ 


RSS 2.0