Vilken kväll!

Igår var det åter dags för Sex & the Village. En helkväll med brudarna i stan. Först skumpa å shots å "jag har aldrig" hemma hos Anna, sen vidare på Svenssons och massa dans till iRENE PANiK. :D
Var längesen jag hade så roligt. Tackar alla brudarna för det :)
Bilder från kvällen :)

   
1. Ida med champagnedrink :) 2. Pegah. 3. Jag & Ida

 
1. Dags för blåbärsshot med grädde. 2. Pegah & Anna

   
1. Jag & Sandra börjar bli lite i gasen. 2. Micke - sångaren som alla tycker är het. 3. Världens bästa trummis ;)

  
1. Pegah, Helén & Karro. 2. Sandra & Ida.

Kul kväll! Tack tjejer! :)

Ikväll tar vi det bara lugnt.. Har nyss ätit fruktsallad och glass. Gott :) Tittar på finalen av körslaget.. Jag vet inte vem jag vill ska vinna.. Sen kanske nån film :) Imorn bär det av till Själevad och konsert med skolan. Hade hellre haft en ledig söndag... Men det ska väl gå bra ändå hoppas jag :)
Nu - dags för mera mys!

puss!

fierce!

Igår hämtade jag mina nya glasögon. Dom är verrry snygga =) Looking fierce så att säga :P

Varför jag inte skrev nåt igår var för att jag blev så in i h¤)#&(#¤e förbannad eftersom det inte blev nåt rep för att våran trummis inte kunde ta sig till stan. Vilket alltså resulterade i att jag åkte 16 mil i onödan! Det har jag verkligen inte råd med. Så han ska ge mig bensinpengar för att han inte kom. Jävligt sur var jag.
Men! Jag hämtade ju mina glasögon och Gisela hjälpte mig att sy upp en klänning som jag ska ha på fredag när det är tjejfest :) Så helt bortkastat var det ju inte.. Men hade kunnat lösa båda dom sakerna på annat sätt och en annan dag..

 


Just nu är jag vädligt hungrig, men har inget hemma som jag vill ha.. Inte spec sugen på fiskpinnar kan jag säga.. Kanske måste beställa nåt från mini sen när dom öppnar.. Även fast jag inte har råd.. Får se hur jag gör..
Annars blir jag bara hemma ikväll, trött och lite ont i halsen så jag måste vila inför imorgon när jag ska sjunga på ett pianoseminarium :)
Skickar en värmande kram till Ida. Det kommer lösa sig!

Nej det är ingen vanlig dag

För det är Mickes födelsedag, hurra hurra hurra! =) ♥



Ja nu har vi båda fyllt 23 år.. Det är hemskt vad vi börjar bli gamla hörrni.. :P

Just nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit.. hon ska umgås med mig medan Micke å Jonne är på träning.. Dom små filurerna sitter och spelar guitar hero just nu.. Det går inte så bra för Jonne, men lika glad för det är han verkar det som :P Båda två sitter med skor på sig inomhus, för dom har varit på Team Sportia idag och köpt nya inneskor båda två.. Micke fick presentkort på 300:- av mamma å pappa i födelsedagspresent.. så då fick han ett litet bidrag till nya skor :) Knallgula är dom :) Kommer matcha bra med röda strumpor sen ;) Vi var även och åt pizza på Pinocchio idag.. inte så gott där längre tycker jag.. Minikrogen är bäst :)


Grabbarna koncentrerar sig :P


Ska städa till lite nu.. Ida vet inte om det än men jag tänkte bjuda henne på en räkmacka sen :) Godis godis! :)

puss puss!

idag är det min födelsedag

hurra hurra hurra!!
Jag måste skyyyynda mig å skriva nu för snart är det inte min födelsedag längre.. har 4 minuter på mig :P klockan är 23.56. Om 4 minuter fyller alltså min lilla älskling också år :)

Igår kom Anna, Ida, Sandra och Nicklas hit och åt tårta och bullar med oss. Vi fick fina paket av dom. En hjärtskål och en skål som man ska ha ljus i och ett sällskapsspel :) Det måste dom komma hit och spela med oss nån gång :P

fina paket :)

På kvällen var vi hemma hos en kompis till Micke och spelade poker.. Jag var ensam tjej... Första gången åkte jag ut först.. Inte kul.. :/ Men andra gången kom jag 3a faktiskt =) det var roligare :P Micke vann :)


Idag kom mamma, pappa, Gisela, Angelica och Emma hit. Först flyttade vi ut alla möbler ur min lägenhet och sen åkte vi till solum och mickes pappa där vi fikade tårta (igen) och bullar å kakor och sen hade jag gjort en tjälknöl och micke hjälpte till med potatisgratäng till middag. väldigt gott blev det och jag blev jäääätttemätt! :P

Pappa, mamma å Angelica


Fick mest pengar i födelsedagspresent.. Hade önskat mig det eftersom jag ska köpa nya glasögon :) Men av Angelica och Gisela fick jag en sånglektion med en tjej i Östersund (minns inte namnet nu..)  Då blev jag glad :) Åsså fick jag massa döskallesaker av Gisan.. det tyckte hon va kul :P


Paketöppning :)


Emma hade på sig sin fina klänning som hon fick av mig och Micke i julklapp :)
Hon är en duktig tjej som kan sitta själv i soffan trots bara 2 månader gammal :)


Ja... Nu är det inte min födelsedag längre.. Jag hann inte.. det tog längre tid än jag hade planerat det här.. :P
Micke fyller 23 nu också! GRATTIS ÄLSKLING! :)
Jag ska sova och Micke ska spela poker.
Natt natt




P.S. Tack alla som har grattat mig idag :)

bullbak

Just nu känner jag mig väldigt duktig! Har precis bakat kanelbullar och MUMS så goda dom blev! :)
Hade lite problem i början med att smöret och mjölken råkade bli lite för varm, så jag fick vänta en stund plus att min matberedare inte ville som jag ville, det var första gången jag använde den och det strulade lite, men tillslut så kom jag på vad som var fel och då gick det som hejsan. :)



Vi har ätit nybakade bullar med kall mjölk. Det är nog bland det godaste som finns! :)
Ska bjuda tjejorna på bullar imorn... om inte Micke har ätit upp dom då.... måste gömma dom för honom ;)

En händig man :)

Ja, min man är allt ganska händig han ändå märkte jag idag :) Han har rensat avloppet helt själv. Jag kan säga att det Inte luktade gott! BLÄ! Dom som bodde här innan kan aldrig ha gjort det.. Det var typ helt tjockt å vi har ju inte bott här så länge... Vi var tvugna å rensa det eftersom vi har märkt att det har blivit lite översvämning när vi har duschat.. :/ Men nu är det iaf gjort så nu slipper vi göra det på ett tag.. :) Fast kanske lite oftare än dom gjorde... :P

Min händiga karl, lite trött :P


Tog ju tyvärr ingen bild när han höll på å greja.. Ibland tänker man helt enkelt inte :/
Jag är glad att jag har dig iaf Mikael. Du är det bästa som har hänt mig! Jag älskar dig! ♥
Imorn när vi får lön och CSN kanske jag kan laga en god middag för att han var så duktig.. :)
Nu sova. Nattis

stjärnfall!

Måste bara berätta att jag såg ett stjärnfall nu när jag åkte hem till Härnösand från Sollefteå.
Väldigt coolt! :)
Jag önskade mig... näee det får man inte berätta :P
Nu ska jag åka å hämta Micke på träningen sen ska jag sova!
Otroligt trött!
Natt Natt


fint hem :)

Nu har jag nyss städat hemmet. Det kan ju inte se ut hur som helst när man ska få besök tycker jag. Plus att det var ganska dammigt, och det går ju inte när jag är dammallergiker :P
Sandra kommer vilken minut som helst. Ska bli kul att träffa henne igen :)
Köpte fina tulpaner för några dagar sen.. Det är så mysigt med levande blommor i vas tycker jag. Det känns mkt mera hemtrevligt!


Fina va? =)

Ska göra risotto till middag. Har varit sugen på det i flera dagar så nu var det dags! Åkte på ICA å köpte ris, för något sånt hade vi inte.. Äter inte ris spec ofta i detta hem.. Kanske ska bli ändring på det nu? :P
Ikväll blir det bara lugnt annars.. jag är så trött och min rygg gör så ont från träningen igår. Men då märks det iaf att man har gjort nåt :)


Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Caroline

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.


* Jag är rädd för alla kryp som har mer än 6 ben.
* Jag dricker alldeles för mycket coca cola.
* Jag är höjdrädd
* Om någon berättar något övernaturligt som har hänt dem, tex att det har spökat hemma hos dom så får jag tårar i ögonen. Även fast jag inte är rädd.
* Jag är värdelös på matte.
* Jag har väldigt dålig syn. -3.75.. (för er som inte vet så ska man ligga på 0.0)
* Jag kan plocka upp saker som jag har tappat på golvet med tårna.

Jag utmanar:

Ida
Sandra
Kristoffer
Fraj
Ida S
Caroline H
Benny






För övrigt så har jag varit och tränat body

helg :)

Nu är helgen snart slut och det är dags att börja en ny vecka på skolan.. Kunde inte uppdatera igår för det var nåt knas men här kommer iaf lite om vad som har hänt i helgen :)

Fredag: Begravning för Sven-Olof, jag sjöng, det gick bra. Micke följde med till Solle också, sen var jag hos optikern och fick veta att jag har fått bättre syn :) jejj! tillbaks på -3.75 igen :P Lånade även med mig 6 st par glasögon hem, eftersom jag behöver nya. Sen åkte vi hem och på vägen hem bestämde vi oss för att vi skulle åka å se på bio i Sundsvall. Frågade Ida om hon ville följa med och det ville hon. :) Vi åt pizza på Norrlands källaren. Mycket gott! Mums!
  
Micke blev överlycklig över ölen han fick :P
På bion köpte vi den största popcornen och två stora coca color. Jag kände mig som en liten pygmé när jag höll i dom. Vi orkade bara äta upp halva skålen med popcorn :P Vad vi såg för film? Yes Man! Så himla rolig film! Micke sa att det var den bästa filmen han sett och höll på att dö av skratt :) Det är en film jag verkligen kan rekommendera :)

Lördag: Sov länge, till 12 typ. Ringde och väckte Ida och sen åkte vi ner på stan för att inhandla alkohol till kvällen och jag köpte en ny väska på H&M som jag verkligen behövde. Micke mådde dåligt vilket inte var så kul... Så för att pigga upp honom lite så åkte vi ut till Solum och kollade på hockey hos Lars & Agneta. Det var ju iofs inte så kul för modo förlorade... Efter det skyndade vi oss hem och åt och sen åkte vi till Sandra & Nicklas för fest.
    

1) Ida, Johan (Annas lillebror) & Sandra. 2) Anna. 3) Ida. 4) Ida, Sandra & Anna dansar loss! 5) ♥

Vi stannade inte så länge.. åkte hem vid halv 11 eftersom M var krasslig. Men det var trevligt under tiden vi var där. :)

Söndag: Stora slapparedagen! Klev upp halv 12 för att kolla på reprisen av körslaget och lets dance. Förstår itne att Robert Wells kunde åka ur. Han var typ bäst! Vi har ätit tacos och sen massa godis.. Jag är proppmätt fortfarande. Men gott var det! :) Kollat på handbollen, Sverige vann :) Å nu ska vi snart kika på film på 4an tror jag den var..

På tisdag får vi besök tills på fredag av Sandra! Kul! :)


lista

I brist på annat att skriva så kommer här en liten lista för ovanlighetens skull :P


Märkeskläder eller secondhand?
Märkeskläder. Hatar secondhand :P
Mac eller PC?
PC
Liknar du en kändis?
Många tycker att jag är lik Christina Ricci, fast en del tycker inte att jag är lik henne alls :P
Bästa låten i världen?
Det går inte att svara på. Det har gjorts miljoner bra låtar!
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Helst ingen alls... Idol om jag måste ta nån.
Hur många timmar sover du per natt?
Mindre än vad jag vill, men det är bara för att jag aldrig går och lägger mig nån gång. Om jag fick bestämma - minst 10 timmar ;)
Favoritsåpa/dokusåpa?
DOL/Hell's Kitchen, Top Model
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Kinamat är gott :)
Vilket intryck gör du på andra?
Att jag är en sprallig tjej som är snäll :P
Det här vill jag bli när jag blir stor
Klok
Detta skulle jag vilja prova på?
Jag skulle vilja våga prova att klättra i berg.
Detta gör mig vansinnig..
Blir aldrig vansinnig, bara besviken på människor som krigar, plågar djur, våldtar etc. etc....
Berätta en sak om dig själv som andra kanske inte vet
Jag vet inte... att det enda stället jag inte sjunger på är i duschen.
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Lillsvampen, Marta, Märta, Tina, Marttan
Hur var du som barn?
Snäll flicka som skulle kunna allting själv. Hittade aldrig på nå bus ;)
Varför bloggar du?
För att det är kul att få skriva av sig, berätta för någon om vad som händer.. Denna någon kan vara datorn men är det riktiga människor som läser och kommenterar är det ett plus :)
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Både ja och nej.
Vad kan man leva utan?
Godis
Hur svarar du i telefon?
Väldigt olika beroende på vem det är som ringer. ;)
Är du pinsam på fyllan?
Ibland. Men mest är det bara roligt när jag är full :P
Vilken var din första konsert?
Du menar att jag ska komma ihåg det? Nån gång när jag var 5-6 år kanske...
Värsta känslan?
Att känna sig ovälkommen och oönskad.
Favorit tv-program?
Vänner, top model, hell's kitchen
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Massa mys med Micke, eller en heldag full med shopping och mys på kvällen ;)
När grät du senast?
Nån vecka sen när vi pratade om massa allvarliga saker när vi låg i sängen och skulle sova.. inte ett bra tillfälle att prata om såna saker :P
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Några dumma beslut skulle ha kunnats ändrats till kloka beslut, men annars ingenting.
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej usch och fy!
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Vet inte.. :/
Vart går din drömresa?
Kroatien eller Grekland. Vill även besöka Rom.
Vem är ditt drömragg?
Jag har honom redan :)
Vem är din hjälte?
Wolfgang Amadeus Mozart
Vad tror du på?
Mig själv
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Jag är redan snygg och lycklig. :P
Vilka personer beundrar du?
Anna Svedberger
Vem var din första kärlek?
Marcus
Vem har makten i ditt liv?
Jag och ingen annan!
Har du någon dold talang?
Nej, jag visar alla mina talanger
Har du mobbat någon?
Nej det hoppas jag inte.
Vilket djur skulle du vilja vara?
Orangutang
Har du någon fobi?
Spindlar (och alla andra djur med 2 ben för mycket) och höga höjder.
Vad är det pinsammaste du gjort ?
Kan inte komma på något just nu.
Har du snattat någon gång?
Nej.

konstiga ljud

I natt vaknade vi klockan 5 av att vi hörde ett konstigt ljud i lägenheten. Typ ett tjutande ljud i korta signaler... Micke har tydligen hört det ljudet förut men då sov jag som en stock :P Det kom från toaletten, men inte från fläkten som sitter där inne. Jätteskumt. Micke stängde iaf dörren så vi slapp höra och sen somnade vi om :P Men det är lite mysko att man inte kan förstå vad det kommer ifrån... Men det har slutat nu som tur är :)

Idag har jag städat bort julen. För: Nu är glada julen slut, slut, slut, julegranen bäres ut, ut, ut.... Fast vi hade ingen gran här hemma.. Men tomten å bocken å ljusstaken och julduken är borta. :)
Ikväll är det top model! jejj! :) kanske jag kan flirta hit nån av brudarna och komma å titta med mig.. Man vet aldrig :P

måne å sol..

Vilken vårkänsla jag fick idag när jag körde hem till sollefteå! solen sken och snön tinade och det var för varmt i bilen för att ha värmen på max :P Härliga tider! Jag tycker att snön kan försvinna efter att jag har fyllt år :P

Jag har varit hos tandläkaren idag. Jag är less på att åka till tandläkaren. Kan jag sluta få hål i tänderna? Tur att jag har en tandförsäkring för annars hade det blivit dyyyrt! En gång kvar har jag att åka dit nu..

När jag åkte hem från sollefteå så var det världens finaste fullmåne ute också. Jag hade velat haft en bild på den.. men jag har ju ingen kamera igen. :/

Nu är det sovadags. Gääsp!

Puss puss!

Min helg i Umeå =)

Nu har vi kommit hem från Umeå. Det var mkt trevligt :) Kom dit i fredags typ kvart i 2 på natten så vi gick nästan och la oss på en gång...
På lördagen vaknade vi vid 11 och åt frukost. Sen åkte vi till Peters jobb så att Micke kunde korta av sin innebandyklubba. Efter det skyndade vi oss ner på stan, där var det även ett demonstrationståg emot Gaza som inte gick att missa... Jeezes vad dom skrek! Hann tyvärr inte gå så mycket på stan, men kanske var det bra eftersom jag inte har såå mycket pengar. Men jag shoppade faktiskt en tröja för 99:- på Carlings. Den skulle eg ha kostat 300:- men den var trasig i fickan så den var billigare. Jag köpte den ändå och sydde ihop den när jag kom hem. Så nu är den hel :) Jag köpte även klockan jag ville ha från guldfynd.

 


Micke köpte äntligen en vinterjacka också på Carlings! Mycket fin och halva priset! :) Härligt!
Efter shoppingen skyndade vi oss hem eftersom Peter & Micke skulle spela match i innebandy. Jag och Jossan följde med och tittade och dom vann! Jejj!
Middag åt vi på O'learys. Så hiiimla gott! Jättegott kött och potatisklyftor med majskolv och massa sallad och beasås. Mätt kan jag säga att jag blev. Tack pappa Tommy som bjöd på middagen till oss fyra. :)
På kvällen tog vi det lugnt och tittade på tv och spelade spel.

Åkte hem idag klockan 12. När vi skulle åka och hämta Anna hos Ella så råkade vi missa rondellen så vi var nästan på väg hem utan henne :P Men tillslut så gick det bra och vi hittade. :)

Ikväll har jag varit och tittat på Mickes innebandymatch. Dom vann tillslut med 8-7! Väldigt spännande var det på slutet! Jag fick sitta och ta entré också, det gick bra :)
Micke är och repar nu.. Jag råkade somna på soffan. Vaknade när mormor ringde och väckte mig halv 10 :P

Ja det var min helg det. Nästa vecka kommer det bli fullt upp kan jag lova! Men jag ska försöka uppdatera och jag hoppas att jag får min kamera snart så det kan komma lite roliga bilder!

Puss!


This Weekend: Umeå

Ikväll åker jag och Micke till björkarnas stad, Umeå =) Fast just nu är det nog inga löv på alla björkarna :P Vi ska hälsa på Mickes bror Peter och hans tjej Josefin. Peter fyllde 25 i onsdags så vi ska fira han lite =) Jag hoppas på tårta :P
Anna ska också åka med upp. Hon ska hälsa på Ella. Förhoppningsvis hinner jag också med att träffa henne lite imorgon =)



Jag måste också passa på att be om ursäkt till min trogna bloggläsare Anna. Jag hann helt enkelt inte uppdatera igår. I'm so sorry. :) Men nu kommer iaf ett litet inlägg :)

Har nyss ätit mat. Köttbullar å makaroner å brunsås. Jag var jäääääättehungrig! För vi hade varit i lägenheten å väntat på att vi skulle visa den för nån Hussein eller nåt sånt. Men han kom aldrig! Jag sur! Dumma gubbe! Jag vill bli av med min lägenhet!!!!!!!

Innan vi åker ikväll ska vi titta på innebandy mellan IBC och Sollefteå. Spännande. Jag hejar såklart på Sollefteå. Micke med ;)

Ha en trevlig helg allihopa! Puss!

Idag är ingen vanlig dag

För idag är det Frajs födelsedag! Hurra hurra hurra!
 
Synd att jag inte orkade komma förbi bara. Mitt huvud mådde inte alls bra. Känns lite bättre nu efter att vi har ätit :)



Idag är heller ingen vanlig dag för oss. För idag firar vi 4 månader :) Tiden går verkligen fort!

Vi har ätit jättegod mat. Kroketter och fläskfilé med beasås och grönsaker. Yummi! =) Skulle göra hasselbackspotatis egentligen men jag var så hungrig och det tar så lång tid så det blev inte..
Vi ska även fira med glass sen :)

Nu är det säsongsstart på Top Model! Byyyeee!

Så blev det vinter då...

Januari 2009. I Sollefteå - ca minus 25 grader. I Härnösand - ca minus 15..
Att denna underbara månad januari alltid ska vara så in i !")¤(#"/!½ kall! :P
Men det är bra att det är kallt också.. kanske inte all is smälter så att isbjörnarna dör..? Jag vill inte att dom ska dö...
Jag svamlar nu känner jag.. Det är nog för att jag är ensam hemma och dricker vin och tittar på film :P


Foto: Mary Sage, Joseph Napaaqtuq Sage/Scanpix



Men just det! Måste berätta att igår hade jag en sån där typisk trevlig kväll igen :P Mickes kompis Totte och hans tjej Sara kom hit och spelade monopol med oss (jag vann som vanligt) och drack lite vin och öl och åt godis och chips, och sen tittade vi på film. Dom gick hem vid 2tiden typ..


helg

Nu är det helg igen. Fast när man har lov känns det ju typ som att det är helg hela tiden :P
Anna var här igår och spelade spel med mig och Micke. Det var trevligt =) Vi spelade alfapet och monopol. Jag vann båda ;) Micke blev jättesur för han kom sist i monopol :P

Ringde iaf om min kamera igår som jag fick i julklapp. Den är knasig och gör nåt med bilderna så man itne kan titta på dom.. Jag måste skicka tillbaka den så dom kan laga.. typiskt.

Ikväll - lördag ska jag och Micke tvätta. Det blev lite tok när vi bokade tid. Han råkade titta på fel månad och trodde att den 3e var en onsdag :P Ack så fel han hade ;)

Visst har jag fått en fin blogg? =) Carro har fixat igen =) Tack så mycket! ♥

Nu ska jag börja med maten så den e klar när Micke kommer hem från träningen. Vi ska äta kycklingfilé i örtsås och klyftpotatis =) Yummi yummi!

Mitt liv 2008

Ja, nu tänkte jag försöka berätta lite om allt som hände 2008. Lite knivigt är det att komma ihåg allting som hände i början av året eftersom jag inte hade blogg i januari och min gamla kalender har jag ingen aning om vart den är :P Men jag ska försöka :)

Januari:

Letade febrilt efter ett spexband.  Hade fullt upp i skolan minns jag med masterclasses och terminsuppspelningar.
Fyllde 22 och så här glad var jag då:


Februari:

Skaffade blogg, hade spelning på Hallsta och på Dannero.
Ida och jag åkte till Sollefteå:


Mars:

Började månaden med fest hemma hos Per tillsammans med Ida.
Per & Ida

Jag höll på att bränna ner mitt kök pga fel platta på när jag skulle laga mat,  hade hittat alla medlemmar till spexbandet förutom en gitarrist. Såg en enda slutspelsmatch i ishockeyn. Den Modo vann mot Timrå :P

Mera festande och Fredrik fyllde 23. Spånnefest som spårade ur lite:

Karlsson & Fredrik (detta är inget ovanligt)

April

Vi hade fullt upp med repetitioner inför spexet där jag även var röst/sångcoach. Hittade David som blev våran gitarrist i spexbandet.
Vi hade spelning med HotSpots! i Bispgården.
Anna, Ella och jag åkte till Sundsvall och festade på Aveny till Smalare än Thord. En riktig toppenkväll!
Farfar dog den 22a april.. ♥

Maj

Besökte Göteborg för begravning, där var det redan sommar när vi var där.

Spexvecka och många känslor och pirriga nerver inför premiären på Så in i Norden. Det gick förövrigt skitbra. Det sista spexet som jag medverkade i blev kanon! Bästa bandet ever och dansare och skådespelare gjorde dom två kvällarna till 2 toppenkvällar på teatern. (Tillsammans med publiken då förstås)

Hela spexgänget

Efter en hektisk tid med spexet var det dags för allsköns musikafton med skolan.


Juni

Efter att ha varit i Sollefteå ett tag åkte jag till Härnösand för att umgås med vänner. Saknade alla så mycket och i Sollefteå var det trist. Var på smitingen med tjejorna när jag fick ett konstigt sms om att göra en pojke "en tjänst".
Jaha tänkte jag. Det kan jag väl göra. Jag följde alltså med Micke ut till havet... :)
FotbollsEM var det också och alla matchernpa sågs hemma hos grannen tillsammans med grabbarna. Festen varade däremot inte så länge som vi hade hoppats på.
Midsommar firades hemma hos Jens. Inte så värst skoj men jag och Gisela fixade en rolig tipsrunda.
Midsommardagen spenderades i Junsele där vi såg på E-type.

Juli

Karlsson & Simon bestämde sig för att sluta i HotSpots! Så vi började leta efter en ny trummis och en ny basist.
Jag och Kattis blev "rånade" typ när vi jobbade kväll på Konsum. Inte rånade men det var en tjuv där inne som snodde med sig massa mat och sånt..
Micke kom och hälsade på i Sollefteå för första gången..
Stadsfesten i Hsand. Jag Gisela och Therese åkte ner och festade! Det var en bra helg! Slutet på helgen var bäst.. Även om det var en jobbig tid..

Therese & Gisela

Anna, jag & Sandra


Augusti

Fruktansvärt less på jobbet, jag och Gisela åkte till Junsele djurpark. Det var hur kul som helst!
Skolan började och jag fick träffa massa nya spännande människor!
Vi hade även hittat en ny trummis och en ny basist!


September

Det blev vi ♥

Jag konstaterade att jag inte hade badat en enda gång på hela sommaren och jag åkte på världens influensa! Låg hemma i nästan 2 veckor.
Jag och Malin började träna. Det gick sådär för mig däremot. Jag gick 4 gånger. Jag får se till att skärpa mig i år! :P


Oktober

Gisela hittade massa skojiga 60-70tals kläder i mormors garderob. Nästan alla passade mig :P
Vi försökte få biljetter till Metallica när dom släpptes men det gick inte alls bra.
Jag tatuerade mig.
Mormor och mamma hade födelsedagar. = Mycket tårta till mig ;)

November

Lilla Emma kom till världen den 20e.


Jag flyttade in till Micke. :)


December

Shoppade massa julklappar, lussade i massa luciatåg, hade julkonserter hit och dit och julen spenderades i Sollefteå.
Fick jättefina presenter av Micke :)
Nyår var vi i Solum tillsammans med Mickes släkt och deras vänner.

Sandra, Erik, Johan, Micke & jag



Ja det var ungefär det som har hänt i år. Jag tror att 2009 kommer att bli ett toppenår! =) Avslutar med denna bild på Emma. Tröjan har hon fått av mig och Gisela :P





RSS 2.0