HAHA! :D uppdat

Haha! Jo jag berättade ju att jag var tvungen att åka ner till Birsta i måndags igen och lämna in min DVD som hade slutat läsa skivorna.. Och vet ni vad?!? Fick sms av dom idag och dom tänker inte laga den så jag får 999:- på Elgiganten att handla ny för! SWEEET! Särskilt med tanke på att DVDn bara kostade typ 500:- när jag köpte den! :P

Ja, det var mest det jag tänkte berätta. Tycker om att det har varit fint väder idag och att det förmodligen ska bli fint och varmt imorn med! Trevligt eftersom vi har tänkt grilla! :) Nu ska jag återgå till hockeyn, är däremot inställd på att det nog blir förlust idag med...

Soliga kramar från mig!



Förresten! Gå in och kika på Hotspots nya hemsida! Titta på bilder kan man göra och lyssna på lite mp3or :)
www.thehotspots.nu




Det är tur att jag har fel ibland! Fy faan vilken härligt vändning av Tre Kronor! :D
Lite sur däremot att jag kommer missa matchen imorn för jag jobbar :(

Måndag

Ja idag hade jag tänkt städa lägenheten, skura golv och damma och så. Men istället så åkte jag, Micke & Totte till Birsta för att lämna in min dvd på Elgiganten igen. Vi hyrde ju film igår och då tyckte dvdn att det var en bra dag att sluta fungera på. Den läser inte ens skivorna längre nu. Så nu har jag lämnat in den. Får se vad som händer. (Som tur var kunde vi ju se filmerna på playstationet)

Fått brevet från Göteborg nu. Jag har tydligen kommit in på musiklärare där också, alltså klasslärare typ. Åsså är jag första reserv på lärare med sång som inriktning. Däremot så stog det inget om hur jag skulle göra med reservplatsen, om jag vill stå kvar där, så jag måste ringa dom imorn och fråga.
Fick även brev från sjukhuset från cellprovstagningen och allt var normalt så det är jag väldigt glad över! Jejj jag är frisk! :)

Just det! Jag lovade recension på filmerna. Rallybrudar var itne så rolig som jag hade tänkt mig, men det var ett ganska bra tidsfördriv :P
Lakeview Terrace var ganska bra däremot. Samuel L. Jackson var strålande som vanligt. Han såg riktigt pshyco ut. :)

Nä, jag kanske ska sätta igång med städandet nu en stund istället innan hockeyn börjar! Hai!

Birsta igen! :)

Idag har jag, Ida och Anna varit i Birsta igen. Anna skulle träffa Gabriella för att planera lite så då följde vi med :) Dagens inköp:


Mörkblå shorts från Gina Tricot


Klänning från Gina


Jag älskar Micke-tröja från Gina


Prickig klänning/tröja från Gina


Gladiatorsandaler från Bianco


2 tröjor köpte jag till Micke på H&M för halva priset. Fynd! :)

Köpte även en ögonfranstång och ett lipgloss på h&m och 2 filmer för endast 29:- styck på Media Markt åsså köpte jag 4 st 2,5 kilospåsar med grillbriketter på Ö&B till pappa :)


Ikväll har jag varit på en spelning på SIDA med några klasskompisar för massa utlänningar från typ hela världen. TJänat lite pengar till klasskassan. Det gick bra :)
Sen kom Micke och hämtade mig och vi åkte på Shell och hyrde film; Rallybrudar och Lakeview Terrace. Återkommer med recension :)

Antagningsbesked

Idag fick jag veta att jag har kommit in i Ingesund och Örebro och är första reserv i Göteborg. :)
Vet däremot inte hur jag ska göra. Vill ju helst till Göteborg om jag nu vill flytta. Måste prata med min sambo om detta nån dag. Svårt val.. Däremot så är det ju nice med en utbildning...

Annars har vi lekt med Totte på dagen, spelat mario och spel och varit på systemet och så... och sen lämnade vi Totte och Sara och jag åkte hem och gjorde mat. Fläskfilé och potatisgratäng. Gott! :) Sen kom dom hit vid 7tiden igen. Vi har spelat vårat nyinförskaffade spel för dagen: Trodde du ja! Mycket roligt spel! =)


Totte visar hur han gör när han sitter på toan :P


Micke målade en krigsmålning med senap...


Och Sara fick hälla en deciliter vatten över huvudet.

För att sammanfatta var det en mycket trevlig dag och kväll. Vi passade även på att äta chokladfondue med frukter och att dricka lite alkohol :)

Quite creative

Ja idag har jag varit ganska duktig faktist. Ringde vårdcentralen igen imorse. Vi kom fram till att jag inte behövde åka dit eftersom det har blivit bättre i halsen och dom ville inte ge mig antibiotika utan dom tyckte att kroppen skulle få ta hand om det själv så där sparade jag juh 150 kronor plus medicinkostnad :P Ganska bra tycker jag :)
Sen sov jag en stund till och sen skjutsade Micke mig till skolan. Var där från halv 11 till kvart över 4 typ. Det gick sådär på sångflexet men bättre än förra gången iaf.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen på en gång och sen satte jag igång att städa ur vinterkläder och kläder jag inte använder ur min garderob. Duktig!


Ganska mycket kläder blev det som får åka upp på vinden.


Sen kom Micke hem och vi gjorde tacos. Gott men vi hade glömt köpa lök så det saknades lite, men det gick bra ändå. :)

Jag har även skickat in min deklaration - kommer få tillbaks ca 8500:- sweet! Åsså har jag skrivit in två nya recept i mina kokböcker. Nu ska jag slöa framför tvn en stund. Jag hoppas jag känner mig så pass pigg i halsen imorn att jag kan ta mig iväg till Idas dans. Det var längesen sist och jag vill dansa!!

it sucks

Ja nu har jag kommit hem från skolan igen. Jag fick inte stanna kvar för mina klasskamrater :P Har varit förkyld i en vecka å några dar nu så idag ringde jag till vårdcentralen och dom ringde upp mig 20 i 2. Berättade om mina symtom för sköterskan och hon tror att jag kanske har halsfluss igen. BAJS! Så jag ska ringa till primärvårdsjouren efter halv 5 så att jag kan komma dit och ta prover för hon hade ingen tid på blåsippan idag. Är så himla less på att vara sjuk hela tiden! Vill bli frisk så att jag kan börja träna så jag får upp ett bättre immunförsvar. Nån som har några tips på vad jag ska göra för att slippa detta?

Lägger upp lite braiga citat från min kalender bara för att muntra upp mig själv lite.

* Man hinner med nästan hur mkt som helst, om man bar inte gör sig någon brådska. - Anonym

* Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så. - William Jones

* Om du vill ha rikedom, så bygg först upp en rikedom av kunskap. - Jeffrey Gitomer

* Var dig själv. Alla andra är redan upptagna. - Oscar Wilde

* Bättre att dö stående än att leva på knä. - Dolores Ibarurri

* Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort at tid. - Benjamin Franklin

* Lycklig är den som inte sörjer över vad han saknar, men som glädjs åt vad han har.  - Demokritos

* Vackert är allt som ses med kärlekens ögon. - C. Morgenstern

* En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte är på väg nedåt. - Arnold Glasow

* Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte att göra mycket av något. - Win Borden

* Den får aldrig några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.  - William Hazlitt

* Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information. - Peter Ustinov

* Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge. - Okänd


dagens inköp i birsta

Jag följde med Anna och Ida S till Birsta idag, mest som moraliskt stöd, men också för att umgås lite och hitta på ngt på dagarna nu när jag har påsklov ist för å bara göra ingenting. Anna och Ida sa iaf att dom skulle lägga upp deras inköp på deras bloggar å jag tänker då inte vara sämre. Även om jag bara shoppade två saker eftersom jag inte har några pengar :P

Men man skulle kunna säga att Madagaskar2 var ett riktigt fynd för den kostade bara 99:- och nässprayen behövde jag för min var slut.
Jag tyckte att det var lite roligt att lägga in bild på mina "fynd" för dom andra girlsen shoppade kläder och kuddar å täcken å div. andra saker :P

Det är nästan så att man längtar..

Tills vi får egna barn när man ser hur söt min karl är med Emma. Men jag tror att det får vänta några år faktiskt. Inte riktigt mogen för att skaffa smått än. Än så länge räcker med att gosa med Emma lite då och då ;)





Sötnosar va? =)


Snart får vi besök. Totte, Sara, Markus och Pernilla. Får se vad vi ska hitta på. Jag är ju fortf lite förkyld så jag orkar inte härja runt. Däremot har jag bakat en Kerstins chokladkaka. yummi yummi =)


påskfirande

Igår var mammas kusin Peter och hans fru Gittan här med ett annat par och åt middag. Mamma sa att vi skulle fira Gittans 50årsdag (lite för sent) det slutade med att Gittan satte ett fiskben i halsen.. inte skönt. Men tillslut så lossnade det iaf som tur var. :) Massa fylla blev det bland alla (över)vuxna människor. Vi 4 barn som var hemma var nyktra :P
Passade på att knäppa en massa kort på Emma istället :)
Ikväll kommer Micke! Eller han kommer typ om 40 minuter! JEJJ! Saknat honom.


Här är mamma Ekan och Emma som är påskfin i sin söta klänning :)


Vi spelar lite piano. Det är kul för det låter så skojigt :)


Emmas gammelmormor Eva tycker hon också om.


Mysak tyckte att det var skojigt att det kom så mycket människor!

Idag har vi varit och kollat på Giselas eventuella nya lägenhet! Det är verkligen på tiden tycker jag att hon flyttar hemifrån igen ;P och det tycker hon också :P Ganska söt liten lgh fast med jättelitet vardagsrum. Men det kan nog bli mysigt :) När vi kom hem var Emma hungrig så hon fick potatis och palsternacka. Mums tycker hon. Blääää tycker jag ;P



Nu ska jag fortsätta med maten. Pappa ska grilla fläskfilé och majs och jag har precis stoppat in en potatisgratäng i ugnen. Mums fillibabba!
Ha en fortsatt trevlig helg alla! :)

Bullfest, bullfest hela dan!

Igår efter jobbet kom jag på att jag ville baka bullar. Var väldigt sugen på det. Så jag köpte mjölk och jäst och mjöl och åkte hem och bakade. När Totte och Sara fick höra att jag skulle baka kom dom hit fortare än en gris hinner blinka ;P Dom blev väldigt goda iaf och vi åt och åt och spelade lite Alfapet. Jag vann såklart ;) jag fick skriva ordet "zebran" och fick 18 poäng * 2 på ordet! inte dåligt :)


Goda bullar. Dom blev inte lika stora som förra gången däremot..


En väldigt fin bild på älsklingen på väg att trycka in hela bullen i munnen..


Totte och Sara tyckte att bullarna var dom godaste dom hade ätit på länge! :)



Idag har vi varit på Fiskebiten med dom och kollat på fiskegrejor. Jag var måttligt road :P Sen åkte vi hem till dom och började titta på Kung Fu Panda. Vi har ju itne sett den än. Men hann inte se klart den för dom ringde från Berners och sa att Mickes bil var färdig så vi var tvungna att åka och hämta den. Men vi fick låna med oss filmen hem så vi ska se klart den ikväll tror jag :) Jag ska iväg och jobba från 16-20.15. Det lär bli stressigt idag när alla ska påskhandla. Men det ska nog gå bra hoppas jag :) Jag fick förövrigt beröm av Kenneth igår när jag jobbade, det tyckte jag var roligt :)

Glad påsk på er allihopa!
Hoppas ni får besök av några söta påskkärringar trots det dumma vädret! :)

Mysigt i badet

Idag när jag kom hem från Sollefteå (hade varit och repat med bandet, vilket förövrigt är jättekul nu för tiden) så hade älsklingen tappat upp ett mysigt bad! :)



Ett ljus hade blivit dränkt och slocknat men visst ser det mysigt ut ändå? =)
Så nu har vi nyss mysigt i badet och ätit kvällsmacka, Mickes kvällsmacka var en panpizza ;P

Sen måste jag berätta att jag gjorde pannkakor till middag också! För första gången sen jag gick i 8an typ och hade hemkunskap. Det var ganska klurigt men några blev fina och goda iaf så jag är stolt över mig ;)

Nu strax sova. Först ett litet quiz på denna sida som jag tipsar om här: www.filmquiz.se

Jag har en liten bloggsvacka...

Vet att jag har varit helt värdelös på att uppdatera bloggen nu i typ en hel vecka! Men jag har inte haft nåt att berätta... Däremot så var det tänkt att jag skulle uppdatera igår efter påtryckningar från Angelica och Carro :P Men jag hann inte. Viv var på Musik Direkt och sen när vi kom hem var jag så trött..
Men iaf!

I lördags var det dop för min systerdotter! Hon fick namnet Emma Eva. Jättesnäll var hon under hela dopet, hon kräktes bara lite då och då :P Men lika glad för det var hon :)
Här lite söta bilder:


Mamma Angelica, Fadder Ewa, Emma & Prästen Lasse


"Jag döper dig i Faderns..."


Söt flicka med rosiga kinder visas upp för församlingen


Sen var hon självklart med och läste i psalmboken när det skulle sjungas!



Mamma, pappa, Angelica, Emma & Ewa






Idag firar vi 7 månader. Fast så mycket firande är det inte. Vi tvättar och har varit och handlat, sen ska jag till sjukhuset och Micke ska på möte och sen ska jag iväg och joba från 16-21.15. Kul.
Ja det var väl en liten uppdatering. Hur har ni haft det?

RSS 2.0