bloggen sover...

...i ungefär en vecka, för imorn åker jag till Estland och Tallin med kammarkören! Återkommer med uppdatering om hur det var där när jag kommer hem :) ha det bra i Sverige så länge! Kramkram

Hos mig finns inga tvivel!

Jag har världens bästa sambo!

När jag kom hem från träningen ikväll stog det ett blombud utanför min dörr

 




Så fint! Jag fick en liten tår i ögat!

Älskar dig Mikael! Du är bäst! ♥


Mycket att göra!

Ja herregud! Nu är det mycket vill jag lova! Eftersom jag åker till Tallin på lördag så måste typ allt fixas denna vecka... Jag måste:

  • Göra klart alla uppgifter till IKTn.. dvs: göra en egen låt i garageband, ändra om en midifil i garageband så den låter bra, samt hitta en sida på internet som jag kan använda i min musikundervisning.
  • skriva en reflektion om mina erfarenheter av målbrottet
  • göra 5 egna uppsjungningsövningar och skriva ner dom på papper och även berätta varför jag har valt just dom vokalerna och dom stavelserna osv... gaah!
  • skriva en sammanfattning av min processdagbok

Och allt detta ska jag göra den här veckan...Men! Det finns såklart en hake. Jag har typ bara idag på mig ;P Imorn har jag skola från 8.30-14.30, sen måste jag hem och käka och sen ska jag tillbaks till skolan för rep med kammarkören mellan 18.30-21.00.. Inte mkt tid där alltså, på torsdag förmiddag skulle det väl iofs kunna finnas lite tid om jag kliver upp för då börjar jag inte förrän kl 14 och slutar 17.00 men då har vi konsert på kvällen också... på fredag är jag i skolan från 10.15-17.00...  och på lördag åker jag 10.42 med tåget mot Stockholm och sen vidare med båt till Tallin.. Inte mkt tid att vinka på alltså... Så varför sitter jag här och skriver blogg? Jo, jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina eländigheter ;)

Dessutom! Så skulle ju Micke ha kommit ikväll egentligen.. Men eftersom vulkanen på Island fortfarande spottar ut rök å lava å aska å grejor så flyger inte skyways idag.. dom öppnar på torsdag igen så Micke fick boka om sin biljett.. Å då kom vi fram till att det är ganska meningslöst att han kommer den här veckan för vi kommer inte ha tid att träffas nåt ändå.. Så han kommer hit på torsdag nästa vecka, en dag innan jag kommer hem :P Det betyder att vi inte kommer ses på ytterligare 1 ½ vecka! :( Så lite mer än 2 veckor utan min älskling blir det...

Oj vad mycket text det blev! Tänk om jag kunde vara så här kreativ och duktig på att ordbajsa när jag ska skriva alla reflektioner och sammanfattningar också ;)


lördag

Är på väg hem till Jenny & Roger på tacos! Ska bli trevligt :) Jag är ju fortfarande ensam hemma så då var dom snälla och bjöd över mig ikväll :) Det blåser som faan ute! Så vi får se om jag tar mig dit eller om jag blåser bort på vägen ;)

Det är förövrigt sjukt varmt i lägenheten hela tiden! trots att jag har fönstret öppet så är det nu 22.3 grader! När det inte är öppet blir det typ 24 grader.. VARMT! men jag ska inte klaga på värmen.. jag satt ju här och höll på att frysa ihjäl för typ 2 månader sen ;)


bästaste fanny :)

Idag var jag till Fanny.. eller iaf till hennes jobb :P Och hon är så snäääälll :) fick en endagslinser för en månad, en reseförpackning med linsvätska och halva priset på synundersökningen av henne! Tack tack tack!! :)
Dessutom var hon ju jättesnäll och följde med mig på idolauditionen i söndags trots att hon var jättebakis! också en massa tack! ♥ Har tyvärr inga bilder på henne på datorn så jag snodde den här snygga på fb :P




Annars har dagen varit sådär.. eller den började bra med sånglektion med underbara Elizabeth från Island! Hoppas hon inte kan åka tillbaka dit än på ett tag så jag kan få fler lektioner med henne! Gillar hennes sätt att undervisa skarpt! Sen var det brandövning på skolan och sen optikern.. När jag var hemma kollade jag mailen och fick veta att jag inte fått jobb på systembolaget. Fan fan fan! Nu har jag bara ett hopp kvar: Coop i hsand! GE mig det jobbet! Eller ja.. IKEA här i Gbg väntar jag ju också svar från men jag tror inte det blir nåt där tyvärr... så jag håller alla tummar (hoppas ni också gör det) för att det går bra på min telefonintervju på torsdag och att jag får jobb på coop!

Nu ska jag titta på lyxfällan och förundras över hur dumma människor är.. Jag hoppas jag aldrig blir så dum ;)


it's a beautiful day!

Ja herregud! Kan ni tänka er att ni kliver upp och tittar ut och solen strålar? Att ni dessutom tittar på termometern och den visar på 26.9 grader klockan kvart i 10 i april?? Det händer inte ofta men härligt är det! :)
Äter frukost och bara väntar på att få komma ut i solen!

Idol var det ja.. Jag sökte :P Men dom sa: "du sjunger bra men är inte det vi söker just nu så vi kommer inte skicka vidare dig." Typ exakt dom orden jag hade väntat mig så inte blev jag ledsen för det! :P Men jag tyckte att jag var värd lite blommor eftersom jag hade varit så duktig och gått dit så jag köpte vita tulpaner på vägen hem :)




Nu ska jag åka till skolan och ha kör! Ha en fin dag alla!

hej

Nu är vi hemma i Göteborg igen. När jag kom hem lyckades jag få virus på datorn typ det första jag gjorde. Det var inte kul. Nu har vi ominstallerat windows och jag var tvungen att gå till Emelie och låna deras internet så jag kunde ladda ner nya mjukvaror till bredbandet så vi kunde använda internet igen. Nu funkar allt förutom msn som är samma problem med som när jag sist skulle ladda ner det.. Minns itne hur jag gjorde då för jag fick hjälp så msn får jag vänta med ett tag :P Dessutom är allt borta från datorn! Ganska skönt faktiskt å bli av med allt skit som samlas :)

Idag har det varit strålande sol och värsta vårvädret ute! Hur skönt som helst! Det blåste lite kalla vindar bara annars var det perfekt!

Visar lite fina bilder på när Micke leker med Emma hemma i strinne :)





Imorn är Idol i stan.. Vi får se hur det blir med den saken ;)

påsk i norrland

I tisdags kom vi till Härnösand, på onsdagen blev det många skratt hemma hos Anna tillsammans med Bylle, Sandra och Fraj. :) I torsdags kom Gisela och hämtade mig i härnta. Jag har lärt mig dansa en line dance till Tic toc drop (intermediate nivå måste tilläggas) och vi har spelat spel. Micke kom hit i fredags då spelade vi Melodifestivalenspelet. Det var ganska kul faktiskt. Mitt lag med Micke & pappa vann över Gisela Angelica och mamma.

Emma har blivit stor! Hon kände inte igen mig när jag kom och var lite rädd för mig i början men det börjar gå bättre nu. :) Hon fick påskägg av mig och Gisela, med godis (nonstop och marshmallows) ett diadem och nya solglasögon i. Hennes gick sönder för nån vecka sen så nu fick hon nya :)


cool katt :)

 
Igår var vi ut och promenerade en sväng. Mysak tycker att snön är jätterolig att leka i nu! Det springer en massa sorkar och råttor under snön som han försöker få tag på :)


Så här påskfin var Emma igår i nya kläder och nytt diadem :) Det var inte lätt att fånga henne på bild vill jag lova! hon är inte still en sekund!


I morse när jag låg och sov passade Emma på att låna mina skor. Hon har sett att man ska använda skohorn när man tar på sig dom så det gjorde hon. Hon ser ganska storfotad ut. Och självklart sitter vänster sko på höger fot ;)


Nu har Micke nyss lånat mammas bil och är på väg tillbaka till Härnösand, dom ska repa med bandet men sen kommer han hit igen för vi ska grilla ikväll. Mums mums mums! Första grillningen i år för mig och Micke :) Dom andra grillade ju förra helgen när pappa fyllde år.

Imorn var det tänkt att jag skulle åka hem för skolan börjar på tisadag, men jag har inte fått tag i nån biljett, varken flyg eller tåg... Dumt. Jag ska försöka få en tills på tisdag istället. ;P

Det var en liten uppdatering från mig. Vet att jag inte har varit världsbäst på det på sistone, men nu vet ni ju iaf att jag lever och att jag är i norrland där det är massa snö! I Göteborg har vi inte ens snöhögar kvar!


Glad påsk!

RSS 2.0