ida å jag in solle

nu är vi här, in solle, jag och ida. :)
ida dokumenterade hela resan till solle, kolla in hennes blogg sen när hon har uppdaterat den för bilder.. :)
roligt var det iaf :D

måste bara säga att kl 17.43 idag tackade Ida NEJ till ost! det har väl aldrig hänt förut?? my god! jag höll på att trilla av stolen lite grann där vid matbordet :P

vi har varit på systemet idag ocskå å laddat upp inför imorn, kommer bli kul hoppas vi :) partaj på bowlingen with the guys hoho skojig dag.. vi drar igång vid 15-tiden irmon... hihi

lite bilder lär nog komma efter helgen :D

puss på er!

Full tupp?

ja så där kan det se ut om hjärnan är snabbare än fingrarna :P

Igår hade jag iaf fullt upp. därför blev det ingen inlägg i bloggen... hade ju iofs kunnat skriva i natt när jag låg och frös och hostade och inte kunda somna.. men det tänkte jag inte på...  åkte hur som helst till sollefteå igår vid 5 tiden.. när jag har kört iväg ringer mamma å säger att det har skett en trafikolycka i utansjö.. shitt tänkte jag.. kanske bäst å inte köra så himla fort.. fast jag tyckte inte att det var så halt... iaf så såg det ut att ha gått bra för den som körde..

väl framme i solle så åkte jag upp till mormor för att vänta på mat och byte av bil.. syrran kom med hamburgare från sibylla! det var såååå gott! längesen jag åt hamburgare därifrån.. å krydda på stripsen är kanske det godaste! varför har inte tex mc donalds det? dom borde införa det tycker jag...

sen var det dags att åka till repan... repade till 10 typ... då började jag färden hemåt till härnta igen. kul jul! va hemma typ kvart över 11.. jättetrött å gick å la mig på en gång.. men kunde jag somna? NEJ! dumma förkylning! vill inte ha dig mera! väck med dig! åk med tunnelbana! (haha syrran fattar det skämtet iaf;) )

Idag var jag jättetrött eftersom jag inte har sovit så mkt inatt pga hostan.. snoozade så länge att klockan stängde av sig och jag försov mig... men inte så länge som jag hade velat för 8.20 ringer Godin och typ skriker i luren å säger att jag ska vakna så att jag inte kommer försent till skolan. tack för den.. :P men inte varje dag man får wakeupcalls så det var ju faktiskt lite trevligt ;)

kom till skolan till 10.. har lattjat runt lite och faktiskt ätit lunch i matsalen idag.. varför vet jag inte för det var inte spec gott :P

nu sittter jag här och har ringt till en massa krogar om att vi vill komma och spela hos dom... gick sådär.. men dom vill ju kolla in hemsidan och så så dom får veta vilka vi är innan dom bokar oss... förståeligt :P hoppas att vi får napp nånstans iaf. det vore inte tråkigt :)

ska laga mig nån mat nu. ikväll är det spex. jag längtar. vi ska dansa å ha röstvård å jag ska kolla in idas tatuering som såg väldans nice ut på bild :) jejje!

imorn åker jag å Ida till solle, sen är det fest i helgen! KUL! :D

puss å hej

bokreafynd och konstiga mardrömmar

Inatt började bokrean.. jag hade tänkt att jag skulle åka dit kl 00.00 och shoppa loss.. men imorse när jag vaknade kom jag på att jag hade glömt det.. jag låg ju och sov :P

Jag och Åsa åkte dit idag ist.. vid 10 typ. har shoppat Bonniers musiklexikon, Operalexikon och hits 60 & 90 tal =) så nu har jag alla dom hitsböckerna =) blev ju inte så himla billigt men bra mkt billigare än vad det hade blivit om jag inte hade köpt dom på rea :P Förövrigt är nog bokrean är nog den enda rean jag tycker om.

Drömde en jättehemsk dröm inatt också.. drömde att jag var med barn.. fast jag hade inte märkt det själv å helt plötsligt så ploppade ungen ut, en tjej som fick heta Engla, och alla visste tydligen om att jag skulle ha barn utom jag. Men jag ville ju inte ha nåt barn så jag försökte ge det till nån annan... haha tror jag lyckades tillslut också och jag tror att jag tyckte att det var skönt... sen var jag tvungen och vakna för så hemska drömmar kan man ju inte ha :P Jag kommer bli en dålig mamma tror jag :P

hemma på lunch nu... trött.. vill inte vara förkyld längre!
bäst och äta nåt och åka tillbaks till skolan nu..

byebye

härnösand igen

ja.. blev som sagt ingen skola för mig idag... kände att jag inte hade mkt till sångröst och det tjorvade ihop sig med busstider och annat så jag sjukanmälde mig..

fredrik var snäll och lånade ut sin bil till mig tills på onsdag så jag skulle kunna ta mig ner hit för att gå på spexet och senare skånemöte inför snö 6 :) snällt tycker jag.

kom till hsand vid halv 4 ca.. försökte plocka ihop lite papper som låg utspridda över hela lägenheten och lyckades ganska bra... men har fortfarande inte kommit på vart jag har lagt mina spexpapper... inte bra.. men dom är här nånstans det vet jag! haha inte bra om man inte kan hitta grejer på 44kvm.. hur ska det då gå när jag är vuxen och har ett helt hus att sprida grejer över?? :P
 
sen åkte jag iväg på spex en stund.. anna gjorde en rolig röstövning. synd bara att jag inte orkade ta i så mkt som jag kanske hade kunnat göra om jag hade varit frisk...

sen var det dags för skånemöte på villan... vi blir inte så många som är med på snö6 trots att vi faktiskt är 18 st i nationen! men de e ju iofs bra för då slipper vi ha två lag =)

nyss hemkommen, sitter å nyser och väntar på att ER ska börja.. sen blir det nog sängen tror jag... lång dag imorn.. jag hatar tisdagar lite grann..

har även betalat räkningar för 6000 idag.. det sved lite... men men så är det när man ska ligga på topp. tur att vi hade två spelningar i helgen som betalade bra ;)

baii


glömde...

glömde ju berätta att vi såg en älg igår =) hihi den va söt

Lördag - Söndag

Ja herregud. Igår åkte man till Dannero i tron om att det inte skulle bli så jäkla mkt drag. jag menar, spela för en grupp människor som kallar sig "styrnäs framtid" låter väl inte så himla mkt party va? men ack så fel vi hade! Det var en mycket rolig spelning och vi var mkt tightare än vad vi var på hallsta i fredags å ljudet var bättre och publiken dansade och sjöng faktiskt med litegrann i låtarna (om än inte så högt). har tyvärr inga bilder för kameran dog..

vi fick jättegod mat och jättegod efterrätt. riktig vaniljglass och hallon är alldeles för underskattat! mums!

hann kolla lite grann på melodifestivalen också.. såg alla bidrag utom det sista.. och missade björn gustafsson.. men syrran visade mig i morse! sååå roligt! kolla på: http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=79650&a=1065918&lid=senasteNytt_979119&lpos=rubrik_1065918
Annars tyckte jag inte att det var nåt bidrag som var så där jättebra igår.. :/ tråkigt..

vi var hemma vid 2 ungefär.. packade ur vagnen på en kvart! rekord tror jag! =)

idag mår jag inte prima.. sov till halv 1, har legat framför soffan till kl 3... halsen gör ont och jag känner mig allmänt seg. är mkt sugen på en kebab med bröd med RIKTIG kebabsås. (det finns nämligen inte i härnösand, eller på nåt annat ställe heller tror jag) så det tror jag att jag ska äta till middag idag :P har varit rätt soft och fått gratis restaurangmat två dagar i rad ;)

dags att hoppa in i duschen och få på sig nå kläder tror jag.. får se om det blir skola imron, bussen  går hur som helst kl 9.15 till hsand.

ikväll ska jag titta på top model! jag missade ju det i onsdags.. det borde gå på nån annan dag när jag inte är upptagen på kvällarna tycker jag :P sen är det singing bee också. skön söndagkväll helt enkelt :)

pusspuss!

mitt liv som rockstar...

ja herregud. igår körde jag från härnösand vid halv 1 för att vara i repan vid 14 efter att ha släppt av åsa i kramfors och lånat en klänning av henne =)
väl framme i repan så började vi packa ner alla grejor, joppa hade redan gjort det mesta så det var skönt. men hade en liten time limit  för vi skulle vara tvugna att vara på relacom kl 15 så att vi kunde få hjälp att dra upp släpet på hallsta (joppas bil är för klen ;) ) blev tvugna att ringa fredrik efter hjälp och efter mkt stress å bra packning så hann vi faktiskt! jejj!

väl uppe på hallsta så hade vi ca 3 timmar på oss att få in alla grejer å rigga upp å soundchecka... kan säga att vi hann precis! vi är så jävla sega :P haha men vi hann iaf. och karlsson hann till jobbet i tid.. tror jag :P

vi fick mat på hallsta också (gratis är gott!) kycklingwok med ris och massa massa grönsaker. yummi! broccolin var godast. är mkt glad för denna middag för annars hade jag fått pölsa... blä :P

sen var det dags för spelning vid ca 21.30. folket var i gasen redan så så fort vi började spela så drog dom igång å dansade. det var mkt kul! för i vanliga fall brukar folk komma igång ungefär till andra set..

alla i bandet är förövrigt förkylda och det märktes att det var ett tag sen vi spelade, lite små missar här och där och min röst blev bara värre och värre under kvällen... men tur är väl då att jag sjöng rock och inte nån aria :P

var väl klar med spelningen efter 1 nån gång och hade packat ner allting på en timme ungefär så vid 2-tiden begav sig jag och syrran hemåt. skönt! så himla trött.

somnade nästan på en gång när jag gick och la mig och sov till halv 12 idag.. då fick jag lite panik för vi ska ju till dannero idag och spela... om ca 4 minuter dessutom.. joppa å simon å david kommer och hämtar mig alldeles strax.  men iaf... lägger upp lite bilder som ni kan njuta av!

återkommer imorgon om hur det går ikväll =)

 

puss!

Fredag!

Äntligen fredag! jag är såå trött. Igår kväll kände jag mig bättre och trodde kanske att jag itne skulle bli förkyld ändå.. men sån tur hade jag inte tyvärr..

Igår var det genomdrag på spexet, det var kul.. det märks att skådespelarna börjar kunna sina repliker och kan ta ut svängarna mycket mer vilket är kul =) sen åkte jag upp till Mattias å hälsade på honom och Diesel. Johanna var på fotbollsträning så jag hann tyvärr inte träffa henne. Diesel var iaf hur söt som helst! och väldigt busig, men det får man vara när man är valp :)

Nu sitter jag här och tittar på Days of our Lives och ska snart hoppa in i duschen, diska och packa väskan och bege mig till Sollefteå. Får sällskap av Åsa till kramfors så det är nice :) Vi har spelning på Hallstahotellet ikväll, ska bli kul, längesen vi hade en spelning nu.. Karlsson ringde förresten igår när jag var på spexet och frågade om jag kunde ta en spelning på lördag också.. alltså imorn och jag sa självklart ja så vi är inbokade på Dannero imorn. Jag hoppas bara att rösten håller och att förkylningen inte bryter ut helt så jag låter jättenasal för det är inte fint :P ska fortsätta att proppa i mig lite kan jang ;)

Nej nu är det dags att sätta lite fart! Jag återkommer imorgon med uppdateringar om hur det går ikväll :)

Bye bye so long!

Förkylningsångest!

Idag när jag vaknade så somnade jag om, vilket resulterade i att jag kom 10 minuter sent till musikhistorian.. men tror ingen var spec förvånad att jag inte var i tid.. jag brukar ju inte vara det :P

mår inte prima idag heller... började känna av lite förkylning igår och idag var det värre. Men! jag har varit på coop och köpt kan jang.. flytande denna gång.. undrar hur äckligt det är? ;P dom som är i tablettform smakar ju typ pellets :P enligt emma ska det vara gott iaf.. hoppas på det!

jag har verkligen inte tid att bli förkyld (har väl oftast ingen) men imorn har vi spelning på hallsta med bandet och det är inte kul å uppträda inför en massa folk om man inte mår prima.. så jag hoppas verkligen att det hjälper med kan jang! annars har nån annan förkylningsmedicin också. men man kanske inte ska blanda? vad tror ni?

näe nu måste jag hoppa i duschen, hann ju inte med det i morse :P sen laga mat... men skulle lugnt kunna smälla i mig en pizza ist.. åh vad gott det hade varit! aaah ångest! nej! riktig mat ska jag nog laga... men jag har ju ätit pasta en gång idag redan.. suck.. hmm.. får fundera lite på det där!

ikväll är det spex! skojigt! om det är NÅN där ute som vet nån som kan spela gitarr eller bas och är bosatt i härnösand.. eller åtminståne i närheten så hör gärna av er till mig! I need a spexband!

snoriga kramar /M

Äntligen Internet!

Äntligen internet, och äntligen en blogg.. jag förstår att ni måste ha väntat länge på detta genombrott kära läsare ;)
vi får se hur det kommer att gå med bloggskrivandet, om jag överhuvudtaget förstår hur man gör. men jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade i mitt hektiska liv =)

ja, idag har jag alltså äntligen installerat mitt internet. helt all by myself! känner mig faktiskt lite duktig! men det tog en jävla tid att installera allt å alla program å skit (och det berodde inte på att jag är oteknisk utan helt enkelt bara på att det tog en jävla tid :P)

hade väl egentligen inte så mycket intressant att skriva.. ska mest bara se om jag förstår hur man gör, för nu ska jag sätta mig i bilen å köra dom 8 milen till sollefteå för att repa med bandet. måste tanka först bara :P

cya!

RSS 2.0