frukost and keeping promises

Sitter här och äter frukost efter klockan 12 med min hallon/blåbär smoothie och en hönökaka med skinka och gurka på. Mycket gott! =) Ida: tänkte faktiskt lägga in en bild på det men datorn ville inte hitta den bilden i kameran.. Dumt!
Igår hämtade jag ut mitt mobila bredband så nu måste jag hålla mitt löfte om att jag ska blogga oftare :) Har ju även lovat några bilder från spelningen förra fredagen så här kommer dom :)

 Danne

  Jag presenterar Robban

  David

 Joppa, Danne, Jag, David

Tack Ida för att jag fick låna ditt skärp. Du ska få tillbaks det nån dag ;)

Ikväll är det Casino le Ville på Villan. Eftersom jag inte längre är med i nån nation så ska jag vara croupier tillsammans med Emilia. Anna ska vara bartender. Vi är tjänstefolk och får inte ens sitta vid samma bord som dom andra när det är middag. Men det ska bli kul. Jag ska försöka att ta mycket bilder :)
Nu måste jag hoppa in i duschen för jag håller på att frysa ihjäl. Det är svinkallt här hemma hos Micke.. Måste försöka göra nånting åt det. Sen ska jag till Anna för att göra mig iordning och sen börjar det och håller på hela kvällen och natten. Hur ser eran dag ut? =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0